Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
"És látod? Mégsem omlik. Pont azért, mert aki egy icipicit is ért hozzá, az rájön (nem is kell sokat utánaolvasni), hogy home usernek ezek a sebezhetőségek mit sem számítanak."
Ezt én is így gondoltam, viszont egy szaki a Spoileres hír (khmm. egy másik Intel hardveres sebezhetőség
) topicban kifejtette, hogy többnyire az ilyen sebezhetőségeket javítani kell, és utána már mindent a javított konfigra írnak és tesztelnek, és ha nem telepíti a user a javításokat, az gondot okozhat olyan programoknál, amiket már a javítás után írnak a javított hardverre. (Mondjuk a Spectrere a Google írt olyan javítást, hogy nem lassul tőle számottevően a proci.)
-
Ragnar_
addikt
válasz
Pityesz4734 #50 üzenetére
"Nos, ez azért van, mert az általad írt két típus mellett a Ryzen
semmi különlegeset nem nyújt. A CPU Queen-je az AMD
processzornak a béka s*gge alatt van az Intel-hez képest."
"A 4790 jóval erősebb. Összehasonlíthatatlan a két CPU"Te barátom, egy alternatív univerzumban élsz
Az alulfeszelt húzott 1600x-em CPU Queenben 3%-al volt az i7-8700 alatt. Árban meg ugye kb. 50%. Innentől nincs több kérdésem, köszönöm.
És nem hiányzik, hogy a biztonsági javítások vigyék el a +10% átlagteljesítményt amiért + 40% felárat fizettem, de nem vagyunk egyformák.
-
Ragnar_
addikt
Na ugye. Intel. Prémium minőség, prémium áron. Üveghangon járatott 14nm++++ processzorokkal szállítjuk a sebezhetőséget minden vevőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A VISA lehetővé teszi a támadónak a legalacsonyabb szintű hozzáférést az Intel CPU-k által feldolgozott adatokhoz.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest