- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- UHD filmek lejátszása
- Epson nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz
Ivy.4.Ever #274 üzenetére
Ez elég szomorú.
-
szupermacs
veterán
válasz
tatararpad #268 üzenetére
Én mindig inkább összerakom a pénzt és akkor veszek meg valamit, amikor összegyűlt. Bemegyek a boltba, kifizetem egyben és nem parázok azon, hogy mi lesz, ha nincs félrerakott megtakarításom, mert élek bele a nagyvilágba és költök mindenre, de az a minden most kell. Hitelre.
Sokan nem gondolkodnak előre. -
szupermacs
veterán
,,Az az 5-10e Ft plusz havonta nem sok, megszoktam már, hogy mindig van némi plusz költség havonta."
Nem sok tényleg, még minimálbérhez képest sem tűnik soknak. De amikor valaki azon matekozik, hogy az 5-10 ezres törlesztés, vagy az, hogy elvigyem barátnőmet moziba és vegyek neki valami apróságot/édesanyámat meglepjem születésnapján/vehessek magamnak rendes ételt akkor ott baj van, ha inkább egy műszaki cikket helyez előtérbe. SZERINTEM.
És hidd el, hogy van aki megvesz 160-200 ezerért egy telefont, de otthon a legolcsóbb párizsit eszi meg minden nap és talán még a feltöltőkártyára sem tud egyenleget tölteni, nemhogy mobilnetet. De neki ez a jó, ez a természetes.
-
szupermacs
veterán
válasz
Ivy.4.Ever #262 üzenetére
Számomra más. A válasz a kérdésedre pedig az árban van.
Amíg egy lakás milliókba kerül, amíg egy használt autót veszel 200 alatt is, a TV-t 10 (vagy több) évig használsz ahogy a lakást és autót sem csak 1-2 évre veszel, a telefon kicsit más.
2-300 ezer aránytalanul sok egy lakáshoz/házhoz vagy autóhoz képest.
Van ismerősöm aki nem jön ki nettó 120-ból és sír, hogy mennyire kevés neki pályakezdőként, de közben vesz magának egy iPhone 5s-t és minden nap annyit megy a 2-es Golffal amennyit csak bír, ne sírjon. Az autó állandóan szervizelve van, mert egy tragacs és röhej, ahogy kinéz, de azért kell neki az iPhone. Vacak autója van, ami rengeteget eszik, de akkor is tankolja tele és szervizelteti, mert a BKV bérlet vagy jegy fekszik.
Persze anyjáékkal lakik, nem kell rezsire, kajára, számlákra költenie.Az ilyenekkel van baj. Felőlem tényleg vegyen fel hitelt mindenki, vagy költekezze túl magát amire szeretné, de amíg a környezetemben olyat hallok, hogy kevés a pénze, addig zavarni fog egy kicsit. És mivel rokonok között is van ilyen, nem tudok elhatárolódni és nem foglalkozni ezzel.
-
szupermacs
veterán
válasz
Quasi_modo #259 üzenetére
Nem mondtam, hogy ne. Mindenki azt csinál a pénzével, amit akar. Én is költök olyan dolgokra, amiket mások hülyeségnek gondolnak (cigi, sör). Nem ezzel van a probléma. De én egy évben nem költök annyit dohányra, amennyit sokan telefonra. Hitelre. És itt kiemelném: hitelre. Nem zavar egyébként. Csak nem értem. Nem is válaszra várok, csak számomra felfoghatatlan.
-
szupermacs
veterán
válasz
Ivy.4.Ever #255 üzenetére
Jó gondolat ez is.
-
szupermacs
veterán
Keletebbre a Google kiadott stock droidos telefonokat, amiket viszont európában nem lehet kapni. Nem emlékszem a széria nevére, de Indiában voltak leginkább elérhetőek. Amíg nem hoznak be hozzánk ilyet, addig csak az olcsó kínai és Samu telefonok maradnak.
Azt viszont nem várhatjuk el, hogy mindenki buta telefonnal rohangáljon, ha nincs pénze Nexusra. Nem tudnék már visszaváltani a Nokia 3200-ra. Hiányozna az internet és a sok alkalmazás.
-
szupermacs
veterán
,,Az a baj, hogy itt a vásárlók a hibásak. Ha nem tetszik a megoldás, akkor lehet a pénztárcával szavazni, és máshol költeni a pénzt, pl nexusra ha az ember stock androidra vágyik, esetleg másik platform után nézni."
A pénztárcám arra szavaz, amit meg tud fizetni. Sajnos a Samu telefonok vannak olcsóbban, mint a Nexusok. És Nexusokban nincs SD bővítés lehetőség.
Az én kínai telefonom áll elég közel a stock androidhoz, csak pár ikon van lecserélve. De a minőség itt is meglátszik az összeszerelésen.
Használt meg nem mindenkinél játszik.Pedig én is úúúúúgy szeretnék egy stock androidos telefont!
-
szupermacs
veterán
-
szupermacs
veterán
Sajnos nem találtam rá semmit. A nálunk forgalmazott nevén nem találtam róla semmit, de biztos vagyok benne, hogy egyébként csak egy átmatricázott kínai cucc. Viszont nem tudom, hogy mi lehet a kínai neve, ha van neki. Próbáltam a speckók alapján rákeresni, de semmi találat nem volt.
Mai napig elég lenne otthon lefekvés előtt nyomkodni, vagy videókat nézni rajta, bár a 7"-on a 800x480-as felbontás már kicsit bántja a szemem.
Ezért is mondtam, hogy nem akarok panaszkodni inkább.
Overmax OV-TB08III a tisztességes neve.
-
szupermacs
veterán
Nincs előző rom amit fel lehetne pakolni. Egyetlen frissítést sem kapott a gép az évek alatt.
Fél évente néha előveszem, hogy megnézzem mi újság vele, akkor nyomok is egy Factory resetet. Nem nagyon segít szegényen már.
Nem akarok panaszkodni miatta, 4 éve vettem 19 ezerért. Nem volt egy csúcs gép, tudom. De ennyire lassú sem volt. -
szupermacs
veterán
válasz
tatararpad #213 üzenetére
Szerintem sem az Android lassul, hanem maga a telefon. De nem értem, hogy mitől.
Mai napig tökéletesen, ugyan olyan sebességgel működik a Nokia 3200 telóm, ami már 11 éves. Kicsit szellemképes a kijelző, amikor mozgok a menüben vagy játszok, de ezen kívül semmi lassulás. Egy teljesen szűz Androidos okostelefon nem bír ki ennyit. Mondjuk sose volt 60 ezresnél drágább telefonom, de a Nokiám is 35K volt újonnan. Nem a legdrágább kategória az sem. -
szupermacs
veterán
válasz
tatararpad #211 üzenetére
Gyári visszaállításnál is lassú, de már rég nem használom emiatt.
Az Alcatel telefonom is nagyon lassú 3 évesen a fél giga rammal. Akkor is, ha nem rakok fel rá semmit. Amoledes a kijelzője, de azzal sem bírja jobban, mint a mostani telefonom ami 1 éves.
Elöregszenek ezek. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest