- ZIDOO médialejátszók
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
ebben van single player is vagy cska online játsztható?
-
gergejly
aktív tag
válasz
Krisztian101 #48 üzenetére
Igaz! Sőt, 2 év elteltével végérvényesen ki is jelenthetjük: ez egy nagy szar. Ha valaha volt is benne valami jó, már azt is elbaszták.
-
Tamás9497
csendes tag
NFS World-ben nem lehet 3 kocsinál több a tulajdonodban ?
És hol találom azokat a képeket amiket lehet készíteni a stadionokban ? -
BMWFan
senior tag
Érdekes teszt lett, és a játéknak egy nagy előnye hogy egy bizonyos szint eléréséig ingyenes.
-
Necroman_Mk2
őstag
No, most már a fizetős rész nem áll: ingyen fejlődhetsz egészen az 50-es szintig.
-
killipoly
aktív tag
Mint ahogy a cikk is irja, a jatek letoltheto ingyenesen de csak valami 10es szintig szol az ingyenes verzio, ez azt jelenti hogy a multi reszet is ki lehet probalni a demoban?
-
Bacardi16
tag
Azért a Most Wanted jobb volt.
-
Krisztian101
tag
-
csaabz
őstag
Az írás jó, a játék borzasztó unalmas.
Eljutottam benne 10es szintig, mert kíváncsi voltam, de semmi érdekeset nem találtam benne....
Autós játékot ilyen grafikával 2010 közepén már nem szabadna kiadni. Akkor sem, ha online játék... -
Necroman_Mk2
őstag
válasz
Elijah Baley #26 üzenetére
A build kódját elnézve lehet, hogy lesz belőle majd egy konzolos verzió, de ez csak feltételezés. Inkább töltsd le most PC-re!
-
yoxa
tag
Úgy látom beigazolódik hogy egy rakás szar lett
jóval több a negatívum mint a pozitívum
-
heihachi
addikt
Űberbrutálul laggol ez gamma. A FRAPS szerint fut 100 kocka felett, és mégis úgy szaggat, hogy az valami vicc. De azé' jó móka
-
capulet75
addikt
Marha jó hogy rengetegszer beakad a kormány,nem hajlandó jobbra kanyarodni az autó,kb folyamatosan az első helyről esek vissza emiatt.
Nem lenne ez olyan szar játék ha ezt a sok bugot kitakaritanák belőle. -
szombatitomi
senior tag
Köszi a cikket, remélem sokkal jobb lesz, mint a béta.
-
heihachi
addikt
Nahát, köszi a cikket. Eddig azt se tudtam, hogy ilyen játék van a világon.
Szerintem királyság ez a játék, főleg, hogy nem a SHIFT-féle szerintem ultrafos irányítást és jégautó fizikát kapta. Na megyek is tolni egy kicsit.
-
.bableWes
őstag
faltörö kos? mágnes?
imádtam az nfs sorozatokat, még a Carbon is tetszett de ilyen hülyeségekkel, áh.majd a hot pursuit 2
-
- = Zk = -
félisten
remek "teszt"..
lassan 2 hete én is csatlakoztam. notiról.
de ha hazamegyek, tuti "felheggesztem" az asztali gépre isnekem tetszik maga a gém. akik szerették a Most Wanted-ot és tsai-t, azoknak szvsz kötelező a World
-
plejik
addikt
Nem is olyan vészes , laptopon is nagyon szépen fut , van bug bőven ,nincs magyar nyelv :S:S:S
,és nincs magyar játékos sem
Meg elkéne olvasnom a cikket teljesen
-
woodstock323
tag
hát igen...azóta már játszottam is....majd kb fél év és jó lesz....talán...de lehet h nem amúgy full most wanted és a zsaruk télleg kemények és télleg bugos NAGYON szóval csak fenntartásokkal
de ki lehet próbálni
ja és boostok nélkül nehéz a többi ellen játszani ahhoz viszont fizetni kell h legyen bőven
multiban ha utolsó vagy akkor is min 3x a pénz mint singleben 1. helyen -
Blaise
veterán
válasz
woodstock323 #29 üzenetére
A kérdéseid alapján nem vagyok benne biztos, hogy elolvastad a cikket
-
woodstock323
tag
Sziasztok!
Engem az érdekelne h a játékot ingyen le lehet tölteni vagy meg kell venni a starter packot
és ha bejön akkor még 6k?Csak mert hivatalos honlapon nem találtam olyat h FREE
Lehet hülye kérdés de hátha!Amúgy az írás alapján gondoltam h kipróbálom...eddig meg sem fordult a fejemben
-
yoxa
tag
válasz
Satan_Claus #23 üzenetére
Nekem is az NFS volt a kedvenc sorozatom, de valahogy a MW óta csak a sz*rt látom benne
Satan_Claus: lehet hogy egy lego racerbe nagyobb a játék élmény, ott elviseled a bugokat -
Elijah Baley
tag
Nekem mindig is az NFS széria volt "AZ" árkád- autóverseny, persze a szónak a jó-értelmében. Olvastam a játékról már jó pár cikket, és bár sokféle vélemény és álláspont létezik a játékkal kapcsolatban, alapvetően több a pozitív élményem.
De, egyenlőre várom a konzol portot (PS3), mert azt rebesgetik, hogy lesz belőle (bár ez koránt sem hivatalos info)...
-
Satan_Claus
őstag
HIhetetlen, power up-ok! Mi ez, LEGO Racer?
-
LinogeOW
aktív tag
SZVSZ: Nem éri meg a 6ezret sem.
-
N3ST1C
tag
Elég sokat játszottam ezzel a játékkal, de valahogy nem fogott meg. Underground óta egyik Nfs se fogott meg sajnos, már nem az igazi egyátalán nem.
-
castiel
aktív tag
nem tudom valaki észrevette-e, de a középső pályarész teljes egészében MostWanted koppintás!
-
Toninho13
aktív tag
Semmi...
-
Mostanában az NFS játékok elég hulladékok,ahogy elnézem ez sem váltja meg a világot,de azért kipróbálom
-
Tottika
tag
Újabb Nfs fos,szemétre mindegyikkel:d
-
itsmeyeah
tag
király cikk
-
capulet75
addikt
Nem fordul jobbra a kocsim.Ilyesmit tapasztalt valaki?Bármilyen megoldás érdekel.
-
hemaka
nagyúr
Így olvasás után nem tűnik valami nagy játéknak. Na majd kipróbálom, hátha...
-
macman507
aktív tag
Nekem tetszik a játék, de még elég "bug"-os.
Meg valami miatt nem tudtam multiplayer match-ekbe belépni (belépni igen, de rajthozállni a kocsival már nem, töltésnél ugyanis kidobott az utcára)
-
DeltaPower
addikt
ideje lenne felülkerekedni ezeken a pillanatnyi, érthetetlen fizikai hibákon, marhára idegesítő a korábbi részekben is. a lerázhatatlan zsaruk a másik ilyen.
-
mrhitoshi
veterán
ez már megjelent ? valamiről lemaradtam ?
-
EczkE
veterán
Szép írás, grat.
-
olbaidhun
őstag
Bejön a stuff!
-
menalcas
őstag
Jó cikk
-
InVino86
aktív tag
Nem is tudtam h már kijött egy új NFS rész
Figyelemreméltó, ki kell próbálni.
-
pschio
őstag
az azért elég kellemetlen, hogy nem változtatható a bill kiosztás. hatalmas fekete pont
-
bigadam94
tag
Igen tartalmas (és minőségi!) írás - ahogy azt tőled megszokhattuk..
Az értékeléssel nagyjából egyetértek: tényleg nem tökéletes a játék, de hozta a régebbi (és jobb) részek hangulatát. Remélhetőleg folyamatosan érkeznek majd a frissítések, és nem fog eltűnni a süllyesztőben..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- EA Sports WRC '23
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged