- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
baliii
senior tag
Nem értem, miért lenne drága, ha 50$ lesz, (vagy euró) az bőven 15ezer ft alatt van, egy új vezeték nélküli kontorllernek kevesebb, mint a duplája, valamint annyi, mint egy friss játék. És ezért nem akármit kapsz, mondom ezt úgy, hogy utálom az ilyen irányításnak még csak a gondolatát is, ha mozogni akarok elmegyek futni, sokkal jobb mint a tv előtt bohóckodni Persze aki akkorára hízott már a gép előtt hogy fel sem bír állni csak max hogy átüljön a tv elé annál érthető lehet hogy csodát vár a Wii Fit-től vagy mi a csudától Mielőtt még vki letámadna tudom, hogy a natal jóval fejlettebb lesz mint a mostani mozgásérzékelős megoldások, de akkor sem tetszik. Akkor már irányíthassam gondolattal
[ Szerkesztve ]
-
Nunder
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #31 üzenetére
Mindenesetre a fejlesztő csapat bizakodik, ezt mutatja az interwiev is, és a 2010-es E3 depóra nagy dolgokat ígérnek. Azonban azt is kifejtették, hogy várják, mit lép erre a Sony, és persze a Wii-hez is készül új kontroller. A Natal megjelenését 2010 novemberére datálják, és továbbra is jönnek az egyre nagyobb fejlesztésekről szóló hírek. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.
Szerintetek nem ez volt a hírben? És nem ez van az eredetiben is? Mint mondtam, csak azért szerepel benne a kérdés, mert az előzetes információkkal ellentétben, költségcsökkentés céljából módosítanak rajta sok mindent, és kivesznek belőle dolgokat (pl azt a tuti kis chipet, amire mindenki várt). Ezt nem egy ember írta, és nem egy portál. Ezek tények. Ezeket összevetve kérdeztem rá arra, hogy kinek mi az álláspontja. Lehet, hogy kicsit bulvárosra sikeredett, nem így akartam. Átírni már nem tudom, én voltam a hülye. Elnézést az olvasóktól, nem akartam Blikket csinálni számból. Ha tudtam volna, hogy ebből ekkora vágás lesz, inkább le sem írom. Téma lezárva részemről.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Higgadtnak neked kellene lenned, itt bizony matrix94 kollegának van igaza, meg kellene tanulnod angol szöveget értelmezni. Tudod, a pletykák így születnek, hogy "én csak felvetettem egy kérdést".
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
L3zl13
nagyúr
"Nem jelentettem ki, hogy baj van vele. ... Felvetettem egy kérdést..."
Már megbocsáss ez elég szánalmasan és bulvárosan hangzik. Dobjunk be egy pár sejtelmes megjegyzést, majdcsak lesz valami balhé amire majd utólag ráhúzhatjuk a dolgot. Ha meg esetleg mégsem, akkor meg "csak kérdés volt"...
"Ez nagyon úgy hangzik, mintha nem tartanák magukat az eredeti elképzelésekhez."
Semmi ilyesmi nem volt a nyilatkozat szövegében. Ha valamiből mégis ilyen következtetést lehet levonni, akkor meg odaírhattad volna a forrást, mert így légből kapott fikázásnak tűnik.Aki hülye, haljon meg!
-
engusz
veterán
válasz --Disztroj-- #27 üzenetére
Szerintem az csak egy jól összevágott pre-demo anyag. Rendes bemutatóra lenne szükség, ami - ha igazak a hírek - az idei E3-on lesz látható. Arra tippelek, hogy a nagyobb játék-kiadók addigra érnek olyan szintre a fejlesztésekkel, hogy a nagy közönség elé lehessen tárni.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
elithun
őstag
A cikkhez: pénz beszél, kutya ugat.
(#7) k.soma: Bill Gates szeretné PC-re. Ettől még nem biztos, hogy lesz is. Bár én remélem.
[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
--Disztroj--
senior tag
nem tudom valakinek feltűnt e, de azon a bizonyos übervideón, mikor a kissrác godzillásat játszik vagymit, a figura a sráchoz képest késik....nos, ha már egy bemutató videóban ilyen van, akkor élőbe képzelem hogy szuperálhat a cucc : /
Sztem ez a natal komolyabb játékokra nem hiszem hogy alkalmas lesz...de ne legyen igazam
A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo
-
Cathfaern
nagyúr
Pl. olyanokra szerintem, hogy mikor a sajtó kipróbálhatta, akkor nem pont olyan simán működött, mint a bemutatón, meg kiderült, hogy szinesbőrűek ne nagyon akarjanak vele játszani, meg ilyesmi Persze ezeken azóta javíthattak, de a technika jellegzetességeiből adódóan nekem vannak kétségeim.
-
Nunder
őstag
Na álljunk meg egy ásónyomra. Egy dolog az, hogy ilyen hangnemben kommentelsz, ezt még valahogy el is nézem. De ha a többiek által írt dolgokat elolvasod, és a többi cikket is átfutod a Natalról, akkor rájössz, hogy nem fenékig tejfel. Erre próbáltam rávilágítani, a cikkben egy kérdő mondatban: Lehet, hogy mégsem lesz annyira világmegváltó, mint ahogy azt előre jelezték?
Nem jelentettem ki, hogy baj van vele. A cikk többi része megegyezik azzal amit magad is leírtál, szóval nem ferdítettem el semmit. Felvetettem egy kérdést, erre lehet értelmes válaszokat írni, hiszen minden cikk vitaindítóként is funkcionál. Kicsit higgadtabban, ha kérhetem.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Def26
félisten
Az azóta kijött hírek hatására viszont "kivehetem a kezem a biliből", mert biztos jó lesz, csak ne képzeljek róla túl sokat, mert könnyen csalódhatok. Így viszont majd max. pozitívan.
Miféle hírekre gondolsz?
Amióta volt az a nagy bejelentés videókkal azóta nem is hallatott magáról maga a natal. Voltak olyan pletykák, hogy hány kiadó kívánja használni leendő játékaiban meg az, hogy valószínűleg az arcade játékokban szaporodik el nagyon a natal használata az első időkben. Másról én nem hallottam.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
ladlac
tag
Így van. Nem kell túlkomplikálni, ennyi volt a lényeg.
Def26: Amikor először láttam a videót, csak az ömézing szó jutott eszembe. Mindig is tetszett a Wii kreativitása, itt az is meglenne, és a grafika is "mai" lenne. Tehát konkréten én, nem gondoltam volna, hogy a közel jövőben ilyen lesz (biztos kevésbé követem a híreket, ezért nálam erősebbet ütött), erre jött a bejelentés. Az azóta kijött hírek hatására viszont "kivehetem a kezem a biliből", mert biztos jó lesz, csak ne képzeljek róla túl sokat, mert könnyen csalódhatok. Így viszont majd max. pozitívan.
-
h-yle
addikt
Egyébként is ami ebből leszűrhető, az az, hogy kb. 10-20% CPU teljesítményt meg fog enni a Natal.
Ettől még maga a kütyü pont ugyan úgy fog működni, mintha 123 chipet építenének bele, csak kevesebbe fog kerülni. Az hogy ennek a Natalt támogató alkalmazások isszák meg a levét, az persze más kérdés. Persze van a konzolban annyi erő, hogy élvezhető grafika és 60 FPS mellett még a natal is elfutkorásszon rajta. Minden csak programozás kérdése.
Meg ha bejön, és tényleg van még a boxban 5 év, akkor jöhet az integrált HW-s natal2 2 év múlva...
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Gergo88
tag
Nekem az eredeti interjúból csak annyi esett le hogy a faszi egy kretén, és hogy már 5 évesen számítógépes játékokkal árasztja el a kisfiát.
Egyébként szerintem sincs semmi gebasz a májkrémszoftnál, az hogy kozolként kezelik az abból adódik hogy szerintük legalább akkora durranás mintha egy teljesen új konzol jönne ki.
Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.
-
matrix94
csendes tag
"a MS is kezdi puhatolózva előterjeszteni, tehát lehet, hogy valami gebasz van vele"
ezt te miből olvastad ki ??? Összesen arról beszél a fickó, hogy akkora nagy durranás, esemény lesz a Natal bejelentése, mint ami akkor lenne, ha egy új konzolt jelentenének be. Utána van még egy mondat arról, hogy milyen izgalmas lesz a bemutatás előtti néhány hónap a team-nek, a fejlesztőknek: egyszóval eszméletlen lesz - mondja , majd folytatja, hogy, és hihetetlenül izgalmas résztvenni egy olyan dologban, amiről őszintén azt hiszi, hogy forradalmi.
Ennyi. Pont. Semmi többet nem mond a támáról, és nem utal semmiféle "gebaszra". Pont fordítva, arról beszél végig, hogy mekkora nagy dolog lesz, amikor megjelenik.
Ennyire elferdíteni valamit... mit szívtál ?
-
Nunder
őstag
A fejlesztők képviselője lenyilatkozta, hogy úgy kezelik a Natal megjelenését, mintha egy új konzolt dobnának a piacra. - Ott van a szövegben kedves barátaim.
A cikk pedig nem is arról szól, hogy konzol lesz a Natal, hanem arról, hogy a MS is kezdi puhatolózva előterjeszteni, tehát lehet, hogy valami gebasz van vele. Ennyi volt a cikkben nem több. Tudod ez olyan, mint amikor a gyereknek azt mondják a szülei, hogy jó ez a játék kisfiam, senki másnak nincs ilyen. Jó jó, de nem ezt ígérték.
[ Szerkesztve ]
-
--Disztroj--
senior tag
nah, sajnos akkor jól tudtam és tényleg kemény ára lesz : /
Viszont a novembert végre belátták hogy jobb időpont mint dec.
[ Szerkesztve ]
A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo
-
matrix94
csendes tag
Legalább egy szöveget értelmezni tanulnátok meg helyesen:
"the launch of Natal at the end of the year .... ....We’re treating this like the launch of a new console."
Magyarul: ezt (a Natal bevezetését) úgy kezeljük (értsd: olyan fontos esemény / felhajtás / akkora ügy / stb. lesz), mintha egy új konzolt vezetnénk be.
-
MaUser
addikt
Szerintem inkább arra érti, hogy az első vidókban egy világmegváltó újításként volt beharangozva és a végén meg lesz egy újabb eye toy belőle...
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
ladlac
tag
Amikor először láttam, azt mondtam kell egy ilyen. Mostanában már oszlik a lila köd rendesen, mire megjelenik, lemerem fogadni fele akkora durranás nem lesz, mint az első videókban. Na, de majd a következő generációs Natal biztos olyan lesz, amilyet az első bemutatóval elképzeltettek velem.
-
engusz
veterán
Nem nagyon értem, hogy miről szól a hír. Tudjuk, hogy a Natal mire képes, ezekről láttunk már demó videókat. Chip ide vagy oda, ha működni fog, akkor jó lesz. Nem hiszem, hogy lávalámpát adnak majd ki helyette...
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
félisten
Szerintem M$-ék nagyon-nagyon kiszámoltál, hogy hogy érdemes kiadni.
Az ok tuti, hogy pénz."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
h-yle
addikt
"Dehogyis! Azért kerül ki belőle, hogy vegyél Xbox360-at mellé"
Lehet le vagyok maradva, de én úgy tudom ez egy xbox kiegészítő, nem egy önálló termék.
A plusz számítási kapacitással csak terhet vett volna le a konzol válláról, de önmaga nem lenne képes szoftvert futtatni, vagy ha igen akkor az ilyen DVD lejátszóba épített játék szint lenne.
-
h-yle
addikt
Egyértelmű, hogy a chip a költség csökkentés miatt kerül ki belőle. Nyugaton se mindegy, hogy valami 50 vagy 70 dollár (EUR).
Azt, hogy külön konzolként kezelik, pedig szerintem arra értik, hogy egy teljesen külön kategória lesz a játékokon belül a Natal játék, így elkülönített dedikált projektek keretében fejlesztenek rá software-t, és nem fogják azt csinálni, hogy ha kell ha nem még a Gears of War-ba is beleintegrálják valami elcseszett módon a támogatását.
Én rohadtul kiváncsi vagyok mit fognak ebből kihozni. Majd a CoD8-ban bescannelem az airsoft fegyvereket itthon, aztán avval fogok puffogtatni
-
BiP
nagyúr
Én azt nem értem, hogy ha alapból úgy tekintenek rá, mintha egy új konzolt adnának ki, akkor miért nem tesznek tényleg úgy, és miért veszik ki a hardveres chipet?
(persze értem, hogy miért, de akkor minek kavarnak ennyit?) -
Thodeus
aktív tag
Keverik a szószt rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest