Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Centre #73 üzenetére

"De ha már ... én használtam is a googlet és azt találtam, hogy japán matematikus képes volt következetesen becsapni egy tucat optikai és kapacitív elven működő ujjlenyomat leolvasót."

11 éve? legalábbis más évszámokat nem látok itt, azóta nem fejlődött a technológia? én nem úgy veszem észre.

"Mivel még mindig ezek a legelterjedtebb eljárások, ennyi erővel akár azt is mondhatnám, hogy állításomat bizonyítottam,"

it a jövőről volt szó a cikk szerint. én továbbra is azt tudom mondani, hogy ma már adott az atombiztos ujjnyomat vizsgálathoz minden, és nem releváns hogy vannak gagyi olvasók, meg hogy az e az elterjedt vagy sem. a technolóia adott, és fejlődik, jobb alternatíva mint az itt említettek.

"igenis kinyerhető olyan biometrikus információ, amivel érdemben előnyt lehet szertenni."
    a "jelnlegi" 2002-es kutatásokra alapozva... nemár...

"A mythbusters csapat fogott egy fejlett biometrikus érzékelőt, amely pulzust, és hőmintázatot egyaránt nézett és sikeresen imitálta azt."

ahha. fejlett mi? pulzust? nem rámért a vezetőképességre, ezért kellett megnyalni. egy mai termo szenzor képes kimutatni a hőmérséklet különbséget a redőzetek között. ha megnézed a videót, az ujján van eleve egy extra réteg, és azon a latex lenyomat. ezt nem nyalja be normális olvasó,. láttam én már komplett műujjat belső fűtéssel precízen kialakítva, nah arra azt mondtam hogy valami, de azzal se lehetett átjutni csak a középkategóriás cuccok egy részén.

"ágosak, (noha ez az infravörös olvasó pl pont nem alkalmazható egy mobilon) de amíg nem lesznek ezek a rendszerek kizárólagosak, addig az az állítás, hogy az ujjlenyomat azonosításra alkalmas minőségben nem lelopható egyszerűen nem helytálló."

ilyet nem írtam soha. azt mondtam, hogy normális rendszert már ma se törsz meg. az ujjnyomat lopható. ahogy a rendőr is lopja. de volt betekintésem egy félmagyar fejlesztésbe a lumidgm-be pl, ami képes kapillárisokat is azonosítani, és a miniatürizálás megoldható, csak pénz kérdése.

"Igen, akkor oldottuk meg, ha a levelezőrendszert csak olyan helyről lehet elérni ahol csak ezek az erezetvizsgáló szintű ujjlenyomat olvasók vannak, márpedig ez azért elég necces dolog."

továbbra is félre tetszik érteni. azt mondtam hogy ezek a megoldások helyett... már ma a komolyabb üzleti gépekben van olvasó. ez a jövőben ha nem tablettázás fele indulnánk akkor méginkább elterjedne. nem mondom hogy ma, most, azonnal megfizethető, nagytételben elérhető a bolondbiztos ujjnyomat vizsgálat 3mm méretben, sőt írtam is hogy jelenleg van egy szűk szegmens, amire a tegtutibb, tízezer dolláros kategóriát képviselő szettek se tudnak választ adni. de nincs az olyan messze mint a lenyelhető tabletta vagy a "tetkó", felhasználóbarát, kényelmes, biztonságos.

"Az ellenállásmérésre alapozott technológiát sikeresen feltörték."

jaja a p3 meg nem is olyan gyors mint azt a reklámokban mondták 10 éve. nem is fut rajta a crysis, szal a pc az szar, a win 3.1-el meg találtam egy fórumot, ami szerint nem fut a legújabb sql, szal a windows csődbe fog menni tegnap.

"Látod, erről van szó, ha nem látod be, hogy "fogadjátok el, mert én értek hozzá, ti meg úgy sem" egy lekezelő, akkor .. akkor ..."lol"."

látod erről van szó. minden amit ki tudtál túrni az egy 2002-es lista, ami közül a 10% se kapható ma, megy egy mystbusters videó, ami erősen megkérdőjelezhető tudatában annak, hogy tized fokos difiket is kimutat egy thermo szenzor, azt meg 2 extra réteggel verték át. jah. mutassak olyan videót amiben egy teniszlabdával ki lehet nyitni egy autó központi zárat? olyanom is van raktáron amivben jól látható módon egy bicska, egy kis faforgács, valamint egy jó ötlet révén a delikvens uránt finomít. valamit tálib lázadó a srác név alapján, mekkájwer vagy mi.

jah a vége kimaradt. lol

legközelebbi próbálkozások legyenek 2010 fölött, és nem busters, azt is írtam hogy nem ér. nem véletnelül vagy csak akkor bizonyíthatom hogy tényleg nem, ha kapcsolási rajzot mellékelek?

Új hozzászólás Aktív témák