Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Ny
senior tag
,,De most itt szerintem egy olyan dologról beszélünk, hogy az E-mail jelszót kellene helyettesíteni. Szerinted ki fog ezért nem tudom hány millió Ft-os berendezést tartani, hogy pl. az én e-mailjeimet megnézze?"
ö...
nem. e-mail jelszó helyettesítéshez koncepcionálisan nem jó semmiféle biometrikus adat: tipikusan nem hitelesített adatot küldesz az emailodnak, onnantól kezdve egyszer kell buherált (akár szoftveresen buherált) leolvasóba nyúlnod, hogy C megszerezzen minden megszerezhető adatot az ujjadról, azt meg annak az email szolgáltalónak küldözgeti, akinek akarja, olyan ujjlenyomatleolvasónak hazudja magát, amilyennek akarja, az email szolgáltatónak tipikusan fingja nincs hogy tényleg van-e olyan.
Az ujjlenyomat/etc kizárólag lokális hitelesítésnél működik, ahol az elfogadóhely (mondjuk egy ajtó) tudja saját maga ellenőrizni, hogy tényleg az ajtó melletti leolvasóból jön az adat.Email jelszó helyett nem lesz semmi átfogóbb, tipikusan azért, mert ott az információ hitelesít, és nem annak a megszerzése, az információ meg ellopható.
Minden oldalra más jelszavat, legyen hosszú, cseréld sűrűn.
-
Centre
tag
"Tökéletes ujjlenyomatot szvsz (bár nem vagyok szakértő, csak hangosan gondolkodom) csak úgy lehet hagyni ha legördíted az ujjat a tárgyról, de ilyet senki nem csinál."
Fogalmam sincs, csak azt tudom, hogy a rendőrség valahogy megoldja.
A hőszenzorosat nem tudom, én sem értek hozzá, én csak annyit mondtam, hogy az nem igaz, hogy ne hagynánk szanaszét az ujjlenyomatunkat.
Én személy szerint továbbra is a nyelv alapú azonosítás mellett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest