Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
"Persky szerint a koros floppyk előnye, hogy nagyon megbízhatóak, nagyon stabilak és jól bevált információtárolók."
ööö...ööö...
Április 1-re tervezett cikket raktatok ki! Ha valami eszembe jut a floppyról, akkor az nem a megbízhatóság. Nálunk is vannak műa. ipari ős-gépek, amik floppy-t kérnek. Ezek a floppy pótló bizbaszok hulladékok, egy részük instant nem működik, a többi meg ha működik is, lehet az adott gép mégsem ismeri fel. Pár év és ezek a gépek mennek a levesbe. Új szerszámok már nem készülnek hozzájuk. Gondolom máshol is ez a helyzet, ami meghal, az donor lesz, pár évet ad még a többi gépnek, de utána megy vasba.HCL-nek igaza van abban, h át kellene nézni a cikkeket alaposabban. De ott a címlapos PR cikk, tudom, valószínűleg kapott anyag... de akkor is. Szégyen a PH!-ra nézve, de még nekem is ég a pofám miatta. Ezt ki engedte ki? Ujjaira rálépni, leköhögni azonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest