Hirdetés
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mini-ITX
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Feruendios #11 üzenetére
Sajnos még csak folyamatban van.
-
zsolt501
nagyúr
Nem is akarom kezdeni, de mikor teleszalad a RAM akkor érezhetően belassul a rendszer, és egy oldal megnyitása is, szóval valami nem valami tökéletes így, olyan mintha a bezárt oldalak is benn maradnának a memóriában és alig akarná onnan kipakolni még akkor is amikor rég nem nyitottam meg azt az oldalt.
Szóval lehet itt szépíteni a dolgokat, hogy jó ha benn marad az oldal a RAM-ban, de ha az a használatot lényegesen lassítja az már probléma. -
Madárpók
aktív tag
Az ABP nagyon szereti enni a memóriát. Helyette javaslom az uBlock Origin-t, pontosan ugyan azt tudja és még többet is, be tudja tölteni az ABP szűrőlistáit és sokkal kevesebb CPU-t és RAM-ot fogyaszt.
GitHub oldal
Mozilla oldal -
vinibali
őstag
kevesebb rammal rendelkező gépeken én is Firefoxot használok. van egy 32bites Linux gép 1GB rammal, a Ghrome indulást követően 1 lappal felzabál annyit, hogy el is fogy az egész, míg a FF akár 2-3 egyszerűbb oldallal is megbírkózik.
-
alevan
őstag
Azért az Edge összességében második, ami nem rossz eredmény, ahhoz képest, hogy még egy éves sincs hivatalos megjelenése óta.
-
-=MrLF=-
senior tag
Én is a Firefoxot szeretem, marad továbbra is.
-
zsolt501
nagyúr
A Chrome memória zabálását nagyon kezelni kellene, mert képes nekem elszaladni egész 1GB-ig is ami azért nem kevés.
-
Megjelenése óta csak Firefox, minden platformon.
#1 Saccco: nekem is volt egy majdnem, mikor kijött a Chrome.
-
Saccco
nagyúr
Hajrá róka!
Anno majdnem elcsábultam a Chrome-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest