Hirdetés
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- UHD filmek lejátszása
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Feruendios #11 üzenetére
Sajnos még csak folyamatban van.
-
zsolt501
nagyúr
Nem is akarom kezdeni, de mikor teleszalad a RAM akkor érezhetően belassul a rendszer, és egy oldal megnyitása is, szóval valami nem valami tökéletes így, olyan mintha a bezárt oldalak is benn maradnának a memóriában és alig akarná onnan kipakolni még akkor is amikor rég nem nyitottam meg azt az oldalt.
Szóval lehet itt szépíteni a dolgokat, hogy jó ha benn marad az oldal a RAM-ban, de ha az a használatot lényegesen lassítja az már probléma. -
Madárpók
aktív tag
Az ABP nagyon szereti enni a memóriát. Helyette javaslom az uBlock Origin-t, pontosan ugyan azt tudja és még többet is, be tudja tölteni az ABP szűrőlistáit és sokkal kevesebb CPU-t és RAM-ot fogyaszt.
GitHub oldal
Mozilla oldal -
vinibali
őstag
kevesebb rammal rendelkező gépeken én is Firefoxot használok. van egy 32bites Linux gép 1GB rammal, a Ghrome indulást követően 1 lappal felzabál annyit, hogy el is fogy az egész, míg a FF akár 2-3 egyszerűbb oldallal is megbírkózik.
-
alevan
őstag
Azért az Edge összességében második, ami nem rossz eredmény, ahhoz képest, hogy még egy éves sincs hivatalos megjelenése óta.
-
-=MrLF=-
senior tag
Én is a Firefoxot szeretem, marad továbbra is.
-
zsolt501
nagyúr
A Chrome memória zabálását nagyon kezelni kellene, mert képes nekem elszaladni egész 1GB-ig is ami azért nem kevés.
-
Megjelenése óta csak Firefox, minden platformon.
#1 Saccco: nekem is volt egy majdnem, mikor kijött a Chrome.
-
Saccco
nagyúr
Hajrá róka!
Anno majdnem elcsábultam a Chrome-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Macska topik
- Nintendo Switch 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- GAMER AcerNitro15 FHD IPS / Intel Core i7 / 8gb ram / 128gb ssd / Nvidia GTX960 2gb dedikált
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 16GB DDR5 RTX3080 10GB!
- Dell Latitude 5521 / Nvidia 2gb dedikált / i7-11850H /32gb ram / 512gb SSD / Világitó Bill
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest