- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
Igen, ez a fő gond a SZIP-pel: ha a lakóhelyeden már van szolgáltató, aki (akár csak névleg is...) tudja a 30 Mbitet biztosítani, már nem vagy jogosult a programra. Így pedig sem a monopolhelyzetes drága szolgáltatók uralmát nem töri le, sem azokon nem segít, akiknél csak névleg elérhető gyors net, a valóságban viszont a "fele sem igaz".
Nálam szerencsére csak előbbi a helyzet, a Netsurf itt valóban tudna akár 60 Mbitet is wlan-on, csak drágán. -
arnyekxxx
veterán
Átnézel a flottás topikba, több flotta árul korlátlan telenoros csomagot, én 2016 vége óta használom elsődleges netnek a professzionális intelligenciára utaló nevű csapat kártyáját routerben, kb 1db email elküldése a megrendelés. Nem kell feltétlenül arra várni, hogy a telenor kegyeskedjen publikus csomagot indítani.
-
Gzolo
senior tag
Én most már nagyjából 1,5 éve használok Telenor mobilnetet életvitelszerűen, home office, Netflix, fájlcserélő, kamera rendszer, tehát minden van.
Kecskemét széle, kül és belterület találkozása , Telekom 30 Mbps réz 50 méterrel előttünk ér véget (állandóan panaszkodnak rá), választhattam Mikrós net (14 Mbps/9000 ezer HUF+ 50 beépítési dîj ha nem kötök hűséget, fúrás , rombolás) vagy mobilnet között.
Nappal 5-20 Mbps, este/éjjel 70-90 Mbps között tud. Első időkben Tp-link Mifi routerrel használtam, de mivel ott korlátozott volt a fix ponton elhelyezése térerő miatt a házban , vettem egy használt Huawei B525-öt, ez normál router sim funkcióval, ráadásul pont Telenoros Firmware volt rajta
Korlátlan, hiba csak múlt pénteken volt a nagy 21-22 közötti leállásnál. A beüzemelése gyerekjáték, bepattintottam a routerbe, lett térerő és működött. Most 7 ezret fizetek, ha 5-ért odaadják hivatalos forrásból ugyanazt, akkor élni fogok vele.
Én nagyon tudom ajánlani a mobilnetet a tanyanetek kiváltására .
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Telenor bejelentette, hogy OtthonNet néven otthoni internetszolgáltatást indít szeptember 14-től lakossági ügyfeleinek a Telenor Magyarország vezeték nélküli hálózatán.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest