- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit rossz, hogy minden kérdést támadásnak vesztek, mert most ahogy elkezdem belakni, jönnek sorban a kérdéseim, ami szerintem épp ebben a topikban lehetne jó, ha minden lépés szóba kerülne. Lehet nem értitek, de valóban azért raktam fel, hogy amit tapasztalok vagy nem értek, azt megosszam egy ezzel foglalkozó írás hozzászólásiban. Szerintem kifejezetten érdekes lett volna, de ez a wines flame légkör......
Tényleg csak én gondoltam, hogy mindent részletekbe menően ki lehetne itt tárgyalni?
Ez az MX csomagtelepítő érdekelt volna, ami pkexec alapú, de közben van Synaptic is.....na jó, hagyom a fenébe, majd rájövök, mi miért van. Azt hittem egy ennyire népszerű disztróval kapcsolatosan sokakat érdekelnek a részletek is. Azért köszi ezt a lightosabb segítőkészséget is.
Utolsó kérdésem, tudtok olyan fórumot, ahol foglalkoznak az MX-szel magyar nyelven? Sajna a saját fóruma......
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Honda topik
- BMW topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Home server / házi szerver építése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest