- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom956ster
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #55 üzenetére
Nem lenne rossz újítás az oldaltól, egy sima kis szavazó doboz egy egy ilyen cikkbe. Itt ugyanis egy ikonikus darab valamelyest nevezhető utódjáról van szó. Simán lehetne reprezentatív kérdőív belőle, mivel temérdek olvasótok van.
Egyébként azért is gondoltam érre, mert belőlem rögtön kicsúszott, hogy kell! Hogy minek, azt nem tudom elmagyarázni, egy Note 5 mellett semmi értelme semilyen future phonenak, de akkor is. Megvolt a 8110 használtan, egy igazi kuriózum mára. Ez is kell. Aztán valószínű meglepem vele szüleim, de akkor is...
Egyébként volt igény manapság 4g hotspotos future phonera a köreimben nem is oly rég, szóval lesz ennek piac, nem is kicsi, de lehet hogy nem épp Magyarországon.
Oltári nagy kár, hogy kihagyták a rugós mechanikát, ezt imádtam a 7110ben, abból is volt 2 db. Ugyan ez aktív flipper lesz? Csak au lesz, különben egy kalap szart ár ér a bill. cover.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest