Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
sfbalazs
üzenetére
Húú tényleg, nem is néztem, hogy ez nem micro méretű. Köszi.

Ez a SanDisk jó lenne hozzá? Mivel ez elméletileg gyorsabb is. De ha nem, akkor marad az amit ajánlottál.(#178) kontrobi: Nincsen SDHC kártyám, csak gondoltam a spec alapján gyorsabb lenne, de akkor lehet marad a sima micro sd kártya.
-
kontrobi
aktív tag
válasz
sfbalazs
üzenetére
Én úgy gondolom, hogy itt inkább a szabvány volt kérdés, mert a micro az egyértelmű, az a HiHonor (micro sd max 32Gb) oldalon le van írva. Gondolom inkább az sd, sdhc kompatibilitás volt kérdés. [link]
Sz_Imre!
Mivel hivatalosan sd-t írnak, inkább válaszd azt! Persze ha már van sdhc kártyád megértem a dilemmádat. Mindentől függettlenül persze még az is elképzelhető, hogy müködik vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Akku: 84%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- !BONTATLAN! Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Márványszürke (Marble Gray)
- Eladó pixel 8/256
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest