Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Milyen hülyeségekkel?
És ki az a mi?Valamit nagyon félreértettél az hsz-emben.
Nem azt mondom, hogy adott esetben nem váltható ki 2 másik termékkel. De akkor figyelembe kell azt is venni, hogy azok mit tudnak, esetleg milyen kompromisszummal járna az a megoldás, és akár milyen előnyökkel.
Mindössze azt mondtam, hogy akármennyire is drága, akármennyire is nem venném meg, mert mily csoda, nekem sincs fölös 1000euróm, de ettől még a jelen helyzetben még meg is magyarázható a magas ár. (lásd. mac mini. Az is csak egy szaros i3, integrált gpu-val, mégis 200e Ft. De emellett olyan minőség, olyan kialakítás, amiért simán elkérnek ennyit, és még indokolt is lehet ez az ár. )
De azért, mert ezt elismerem, nem azt mondom, hogy azonnal rohannék ilyet venni, vagy hogy nem vagyok nyitott az alternatívákra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Komoly hardver, áttervezett készülékház, Full HD kijelző jellemzi a megújított Padfone-t, amely az elődmodellnél is drágább.
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest