Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
válasz
hugo chávez
üzenetére
Van jópár raytracinges is, csak keresni kell... Nem fogom a szádba adni.
35 éves megoldásról beszélünk.
Épp pár hete néztem egy demót, fullhd, 200 fps alap textúrákkal, annyi polygonnal hogy alig fért bele a memóriába. -
Jack@l
veterán
Ha nem hiszed el, akkor nézz utána, ennyi. Nem bizonyítgatok én semmit, mondtam egy tényt. 2011 közepén rakták ki a videót róla és publikálták, nem sokkal utána fel is vette az nvidia a phd-s srácot kutatómunkára...
Külön kössz hogy belémkötsz és neked áll feljebb, priceless

-
Jack@l
veterán
Az a baj, hogy ez nem játék, hanem egy teljesen egyszerű shader futtatás. Húsvér játékban kellene valamit villantani, hogy ott mekkora szívás a multiadapter.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó! Garanciás! Gigabyte Aorus RTX 3070TI
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock RX 6600 Challenger D 8GB Garanciával!
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(vagy rákeresel és rájössz hogy mennyire akadékoskodó)