- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Nekem elkezdett nyikorogni a dvd írós oldal amikor gépelek. Elég ideg zabáló.
-
-
_ak_
addikt
160as toshiba van az enyémbe és nem kell driver.
-
_ak_
addikt
Új biosok jelentek meg a notihoz.
-
_ak_
addikt
A megoldást sajnos még mindig nem találtam meg, de rájöttem, h a hot sart gombok sem működnek rendesen, hiába rakom újra a cd-ről.
-
_ak_
addikt
Nem tudom, h h sikerült elérnem, de nem tudom külön kapcsolnia a wifit és a bt-t. Vagy mindkettő on, vagy mindkettő off. Kerestem frissebb scm drivert, de a helyzet ugyan az, ill most már nem is mutatja a kijelzőn azt, h ki-be kapcsolnám (persze a fény és a hangerő működik rendesen). Vmi ötlet erre?
-
_ak_
addikt
Valaki próbálta már, h menyi idő alatt csomagol ki egy felszeletelt dvd-t? Nálam egy 94 dbos fájlt a TC kb 16 percig csomagolt ki, igaz a proci használat 24-26%-os volt. Nem kellene ennek többek lennie?
A másik, valaki esetleg nem tudja, h setup cd-n melyik exe installálja a hot start funkciókat?
-
_ak_
addikt
Gondoltam kipróbálom az évek óta csak tárolt Broken Sword: The Angel of Death-t, deúgy tűnik benéztem.
Bár az ajánlottnál erősebb a hardver, mégis épp kellemetlenül szaggat a játék. Mint utólagosan kiderült problémája van az integrált atikkal,de az 1.1es patchhez, meg nincs semmi "fix".
Pedig lett volna kedvem vmi jó kis kalandjátékhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Asustor NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Delta Force (2024)
- Milyen TV-t vegyek?
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest