Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Nekem elkezdett nyikorogni a dvd írós oldal amikor gépelek. Elég ideg zabáló.
-
-
_ak_
addikt
160as toshiba van az enyémbe és nem kell driver.
-
_ak_
addikt
Új biosok jelentek meg a notihoz.
-
_ak_
addikt
A megoldást sajnos még mindig nem találtam meg, de rájöttem, h a hot sart gombok sem működnek rendesen, hiába rakom újra a cd-ről.
-
_ak_
addikt
Nem tudom, h h sikerült elérnem, de nem tudom külön kapcsolnia a wifit és a bt-t. Vagy mindkettő on, vagy mindkettő off. Kerestem frissebb scm drivert, de a helyzet ugyan az, ill most már nem is mutatja a kijelzőn azt, h ki-be kapcsolnám (persze a fény és a hangerő működik rendesen). Vmi ötlet erre?
-
_ak_
addikt
Valaki próbálta már, h menyi idő alatt csomagol ki egy felszeletelt dvd-t? Nálam egy 94 dbos fájlt a TC kb 16 percig csomagolt ki, igaz a proci használat 24-26%-os volt. Nem kellene ennek többek lennie?
A másik, valaki esetleg nem tudja, h setup cd-n melyik exe installálja a hot start funkciókat?
-
_ak_
addikt
Gondoltam kipróbálom az évek óta csak tárolt Broken Sword: The Angel of Death-t, deúgy tűnik benéztem.
Bár az ajánlottnál erősebb a hardver, mégis épp kellemetlenül szaggat a játék. Mint utólagosan kiderült problémája van az integrált atikkal,de az 1.1es patchhez, meg nincs semmi "fix".
Pedig lett volna kedvem vmi jó kis kalandjátékhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest