- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Milyen videókártyát?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-book olvasók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siera
senior tag
Szia Imibácsi!
jó ötlet volt ez a teszt.Te meg el akartad nekem adni a notidat...
én is gondolkodtam ilyesmi gépeken,de én még szeretek néha játszani és arra nem a legmegfelelőbb választás...
nemtom most mit kéne vennem.valami hordozhatót,de azért mennyenek a játékok is rajta viszonylag.
de nem akarok rá sokat szánni
igazából pspn gondolkodtam.az már volt nekem régebben is,de ráuntam mert elég gyatra a játékkínálat.ipod touchon is gondolkszom,de arra is elég gyatra játékok vannak.meg autóban nem valami élvezhetőek a "fordíts a touchon és akkor jobbra kanyarodik" játékok
a 3. alternatíva az eeepc,vmi 20 gigás ssdvel,de az is olyan hogy azzal max diablo 2-ni lehet.meg az elég érdekes,ha gimibe unom az énekórát és előkapom a hátsó padban játszani.ilyen szempontból jobb lenne a táccs...hát nemtom...az jó meg kicsi,de szarok a játékok.a pspn sokkal jobbak a játékok de az meg elég bufi cucc...hmm
már ezen rágódok 1 csomó ideje
a legjobb a táccsba meg a pspbe hogy mind2 50k alatt van ^^
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Milyen videókártyát?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- APPLE Mac mini M2
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 2x Kingston FURY Impact 2x32GB DDR4 3200MHz KF432S20IB/32 összesen 64GB notiram
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest