Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
ez má gáz. xD
-
Tankblock
aktív tag
5letet másolni nem nehéz, jól megvalósítani, és tudatosítani a leendő vásárlókban már annál inkább. Belegondolva h a Wii ezzel az irányítóval lett sikeres, ezt lemásolva sem lesznek jobb eladási mutatóik a többi konkurens cégnek, mert az "életérzés" már a Wii -hez kötődik.
-
edipqe
senior tag
válasz
WonderCSabo #11 üzenetére
ki tudja......a pénz hozza a döntéseket, nem a józan ész.
-
littlelion21
addikt
Azzal gondolom a MS/Sony is tisztában van,h nem fognak 3x annyi konzolt eladni ha a gamer mozgásérzékelős kontrollerrel nyomhatja a GoW2-t/MGS4-t.
De a wii-n megjelent hasonló színvonalú party-játékok fejlesztési költsége valsz. töredéke mondjuk a GTA4-nek, és szebb grafikát is előállíthatnak a jobb hardvernek köszönhetően. Nem azt mondom,h hiper-realisztikusat, hanem azt,h az elnagyolton belül szebbet. -
Daweee
őstag
Ok, lemásolják a kontrollert mert miért ne, a jogrendszer úgyis kijátszható. De ez önmagában még nem elég a sikerhez, játékok is kellenek. Most kiadnak 2-3-at, de a nagy címek maradnak a klasszikus kontrolleren, a wiimote klón meg marad egy olyan szinten mint ps2-höz az a kamerás okosság, eyetoy vagy mi. Szerintem. Ha komolyan bele akarnak menni a mozgás bizniszbe akkor ahhoz egy PS4 kell, amire újra nekiáll minden fejlesztő, akkor nyerhet teret ez az egész.
WonderCsabo: Az SMG-nek nagyonis jó grafikája van wii-n is
-
WonderCSabo
félisten
Kiváncsi vagyok mi lesz ebből. Super Mario Galaxy PS3-on, Crysis grafikával?
(Csak vicc volt)
-
luw2win
őstag
irigyli a Wii-t szvsz ebbe csak ennyi rejlik
-
Peat;)
veterán
válasz
asadasad22 #8 üzenetére
Autó is régi találmány én mégis pl egy kis opel roadsterbe ülnék be inkább mint egy aranyozott trabantba. Talán átmegy a mondanivalóm
mod: természetesen csak a kontrollerről van szó!
-
asadasad22
őstag
mondjuk a cikk címe meg az egész beállítása eléggé hamis, ugyanis a legelső ps3 kontroller is rendelkezett mozgásérzékelővel, méghozzá olyannal, ami magában is működik és nem kell elé tenni vmi figyelő cuccot, mint wii esetében, és a ps3 kb ugyanakkor jelent meg, mint a wii. innentől kezdve a kontroller formája már minimális változtatás ahhoz a tényhez képest, amit eddig is tudtunk? van benne mozgásérzékelő, és bármennyire is hihetetlen, ez nem a nintendo találmánya, létezett már máshol is a világon előtte ilyen
-
Peat;)
veterán
Nekem nagyon bejött fps-re a wii mote+nunchuk. Gears of war x360-on egy kínszenvedés volt az elején és most is messze vagyok attól a szinttől ami a mote-al ment célzás tekintetében. Gta4 is jobb lenne szerintem wii irányítással (godfather megvolt wiin, jobban ment az irányítás) Autós játékhoz viszont sokkal jobb az x360/ps3 féle irányító.
-
Fáraó
őstag
Szvsz a wii nagy részben irányítójának köszönhette sikerét, ezt "lemásolni", azt a jó ötletet ellopni még nem egyenlő a sikerrel.
A másik része a grafika egyszerűsítése, vagy általánosítása. Sztem játékélményileg jobban beleéled magad egy egyszerűbb grafikai karakter szerepébe, mint egy szépen, részletesen, bonyolultan felépített karakterbe, ami egyrészt nem enged teret a fantáziádnak, belekényszerít egy szerepbe, s ráadásul csak a hibáit(pl. fül kidolgozása), vagy az inerakciók hibáit (pl. korcsolyázik a kari), vagy a virtuális világ hibáit szinte ösztönszerűen keresed.
Bár a MGS4-be belepillantanék, ott nem sok hiba lehet. -
Integra
titán
a kérdés, hogy ezt hogy fogod levédeni.
gondolom a nintendo azért megpróbált igen komolyan ennek utánajárni és valszeg a sony nyakába akaszt majd jó pár pert meg az ms nyakába is, mert tisztában vannak vele, hogy idővel úgyis lemásolják a terméküket és akkor pedig izomból fogják lenyomni őket a nagyok. erre jön a logikus lépés hogy az ms meg a sony persze jó alaposan szétszedte a nintendo kontrollerét és persze pont úgy és pont annyit fognak változtatni rajta, hogy az még bíróságon megállja a helyét, hogy elmndhassák, hogy ők bizony nem loptak semmit sem a nintendotól. -
Cs_Laci
senior tag
Azért a kontroller önmagában nem elég az üdvösséghez...
A Wii is azért olyan sikeres, mert olyan egyszerű játékokat írtak hozzá, amihez nagyon jól játszható ez a controller és amik megcélozzák az egész társadalmat.Még akkor sem hiszem, hogy egy 60 éves bácsika nekiáll FPS-t nyomni, ha 3D-s szemüvegben, egy virtuális térben mozgásérzékelővel és M16 alakú kontrollerrrel tehetné.
-
gandras
tag
Én ennek kifejezetten örülök, mert van egy PS3 a birtokoban és nagyon jó
, de nem nyújtja azt az élményt mint a wii, a két konzol külön kategória, így nagyon gondolkoztam a wii megvételén, de így csak egy kontrolert kell vennem
és ahogy olvastam ennek is két részből fog állni az irányítója, szerintem szinte ugyan úgy fog kinézni csak feketében
már alig várom
-
edipqe
senior tag
na ezért lenne jó ha le lehetne védeni az 5leteket, h ne tudják lemásolni, és kicsit átalakítva kiadni a konkurensek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Nintendo megcsinálta, a Microsoft pedig lemásolja, tehát a Sony sem maradhat ki belőle
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- Macbook Air 13" M3 - 2024, 8/256GB, 99% akku, Apple garancia ( 102)
- Macbook Air 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 512GB SSD - garancia ( 105)
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest