Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
1 gen Moto G-hez flip tokot hol érdemes venni?
-
Sziasztok!
XT1032-őn ki milyen ROM-okat preferál mostanság? Cyanogenmod alapú változatokból, melyik ajánlott? -
válasz
ronin79 #12681 üzenetére
Pontosan ezt csinálom, csak nem jelenik meg a kifektetett android logo. (Fastboot->menüből recovery kiválaszt->sötét képernyő) Előtte a Motorola gyári ROM-mal szépen megjelent a felvágott hasú kis droid, azt kipróbáltam még a flashelés előtt.
Ebből tippeltem arra, hogy nem ment fel rendesen a recovery image. Ezért megpróbáltam csak azt flashelni: fastboot flash recovery recovery.img. De nem nyert, ugyanúgy sötét képernyő fogad a recovery indításakor. Valamint flashelés közben kiírta az ominózus üzenetet. -
Felraktam a 4.4.4 GPE ROM-ot a 1click-kel. Viszont amikor a recovery-t flashelte, akkor hibaüzenetet írt ki, megpróbáltam csak a recovery image-et flashelni, de ugyanaz: "hab check failed for recovery". Ezt a telefon írja ki a flashelés elindítása után. Próbálok fastbootből átmenni recovery-be, de semmi, nincs kibelezett droid. Egyébként minden más működik. Ötletek?
-
Sziasztok!
Ha GPE ROM-os telefonra ADB-vel telepítem a nyalókát, akkor ugyanúgy megmarad minden mintha OTA lenne, vagy factory resettel jár? -
Szerintem ez nem mérvadó. Az a kérdés, hogy hova akarják pozícionálni a márkát. Nem tűnik nagy ötletnek ugyanazt a szegmenst két márkanévvel is lefedni. A Motorola remek USA-beli pozícióját biztosan nem szeretnék lerontani gagyi termékekkel. Eddig meg végképp úgy tűnik, lásd Droid Turbo. Számunkra kérdés, hogy mit terveznek a márkával Európában. A Volvo is pár éve kínai tulajdonba került, azóta újra szárnyal...
-
válasz
zsirfecske #4121 üzenetére
Azzal a % kijelzéssel csak az a baj, hogy sokáig nem látszik (fehér számok fehér ikonon). A Battery Overlay Percentage app nekem jobban bevált.
-
válasz
zsirfecske #244 üzenetére
Az szokott lenni a kedvenc részem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Doom: The Dark Ages teszt
- DOOM - The Dark Ages
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- PlayStation 1 / 2
- Tőzsde és gazdaság
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- További aktív témák...
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest