- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- TCL LCD és LED TV-k
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- DUNE médialejátszók topicja
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
válasz
vilmos.nagy #487 üzenetére
Mitmiér'?
Annak aki, az ami!
-
GGMPC
őstag
válasz
zsirfecske #437 üzenetére
Az hogy csak firkalmanyokra (mail sms...) jelez es nem fogadott hivasokra nem! (illetve low batt-nal vilagit)
Szerintem ez verciki, mert pont azt birtam a ledekben, hogy neman van, odakukkantok es latom, hogy mizujs.
De a Razr HD is szarakszik a led kerdesben - tudtommal...?
-
GGMPC
őstag
Azert az kemeny, hogy egy majdnem tokeletes telefont - mar baxkuralni akartok!?.
LED feny dolgot, meg a szir-szar kamerat leszamitva semmi baja - azon meg ugysem tudtok segiteni...
-
GGMPC
őstag
Ha valaki az Expansysrol rendel es mondjuk Brand manias, akkor a gyari Moto toltofej most 4-500 fronya!
-
GGMPC
őstag
válasz
zsirfecske #343 üzenetére
Ha a 8GB-t rendelted, akkor igen. (hetfon meg is kapod)
16GB mar csak a 2 unnep kozott! Ha csak nem tolodik tovabb...
Zsirsrac! Kerdeztem Razr i topikban akkuval kapcsolatban - ha ravetnel egy pillantast!?.
-
GGMPC
őstag
válasz
freeZZZbee #322 üzenetére
Ismerosom mondta, hogy az elejen jopofa - aztan iszonyat idegesitobe megy at eme tok felhasznaloi elmenye...
-
GGMPC
őstag
Uhhh - szepen elfogyott az Expansysos Moto G es ugy, hogy ki sem kerult a nagyerdemu ele.
Sebaj - valakinek lottem egyet az Exp-rol - mar 2 hete... es most szall fel eppen Londonbol.
En meg Razr i tulaj lettem, mert sokkal jobb a kameraja, mint a G-nek!
-
GGMPC
őstag
válasz
zsirfecske #230 üzenetére
Max neked meg azoknak akik szo nelkul hagyjak, hogy szopassak oket!
En pl. csak a szervizvezetovel kommunikaltam es kozoltem, hogy ugy legyen megcsinalva, hogy ne lassam nyomat - es ugy is lett!
Az a te bajod, hogy szo nelkul hazakullogsz es bamulod a szetszedesbol eredo karcokat stb...
Kicsit lehetnel tokosebb es akkor most nem kene lesajnalnod egy szervizt, amit te hagytal meg ilyennek!
Es akkor itt uzenem mindenkinek, hogy
ALLJATOK KI NYUGODTAN ES UVOLTSETEK LE A SZERVIZT, MINTSEM OSSZEGANYOLT KESZULEKKEL TOVABBALLTOK ES ITT SIRANKOZTOK - MERT NEM NYOMTATJATOK OTTHON A PENZT AMIBOL EZT VAGY AZT VESZTEK TEHAT NEM KEVES MUNKA VAN EGY ILYEN VAGY BARMILYEN TELEFON MEGVETELE MOGOTT!
Ennyi.. es ezzel nem bantani akarok barkit is, de konyorgom legyetek mar kemenyebbek a nulla athuzva atrakciokkal szemben!
-
GGMPC
őstag
Nem ketseg - jo telefon, de a fenykepezoje az eleg gyenge meg onmagahoz kepest is es ezt a led benazast miert kell azt nem tudom - amugy a led teren a Razr HD is szarakodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- TCL LCD és LED TV-k
- Suzuki topik
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- DUNE médialejátszók topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest