Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
=HG=
addikt
Csak egy figyelmeztetés újra! Ha valaki garis szervízre viszi a készülékét, nagyon figyeljen rá, hogy csak eredeti szoftveres állapotában tegye,(gyári rom) mert simán megvonják a garit (Én is így jártam, bár csak másfél hónap garim volt már...)
-
=HG=
addikt
válasz
szpali #42894 üzenetére
Hidd el, ha szükséged van autós tartora megéri az árát!!! Nagyon stabil, nem zörög, még az 1000 fokos nyári napsütésben sem pottyan le. Kapsz hozzá egy M logós kéken világító autós töltöt, és egy derótot, amivel összekötheted vele a rádiódat.( kihangosítóként jól funkcionál)
A tartó nem takarja a cam.lencséjét, így felveheted hogy mész neki az előtted fékezőnek ! -
=HG=
addikt
Sziasztok!
Olvastam az első hsz.-t, de nekem nem szimpi megoldások vannak kapcsolatok mentésére.
Telcsiszámokat szeretnék lementeni a Defy-ről számítógépre úgy, hogy utána vissza tudjam másolni. Nincs erre valami más lehetőség ?? -
=HG=
addikt
válasz
AtomCity #10403 üzenetére
Köszi AtomCity ! Gyorsan reagáltál, ahogy leírtam,elkezdtem nézegetni a beállításokat,
és majdnem lebólintottam az asztallapot, hogy milyen idióta vagyok..majd kiszúrta a szemem!
Gyorsan szerkesztettem is mit írtam, de akkorra már válaszoltál...azért köszi !!
A bejelentkezéses dologra nem tudod esetleg a megoldást ? -
=HG=
addikt
Üdv uraim !
Problémám, hogy pl ide a fórumba bejelentkezni telefonról nem tudok...beírom jelszót, de nem léptet be...megoldás ?
-
=HG=
addikt
-
=HG=
addikt
válasz
kovee01 #8434 üzenetére
Autós szettben van maga a tartó, tapadókorongos, és egy ragasztós korong, ha műszerfalra akarod tenni, AUX kábel, szivargyujtó töltő ( a leg designosabb, amit életemben láttam...)
Amint beleteszed a telcsit a töltőbe, automatikusan érzékeli, és autós mod-ba teszi kütyüt (nagy ikonok) a kamerának is ki van hagyva a hely,így akár fel is veheted hogy vezetsz
Most a MM-ban 13000-ért lehet kapni. Nagyon minőségi a cucc.[link] [link]Jah, és a töltön,az a kis korong szép kéken világit, közepén az M-el
-
=HG=
addikt
válasz
MrGoodkat #8376 üzenetére
Sziasztok !
Bocsi, ha hüleségeket kérdezek, de ez az első droidom,....
Szóval... a manage applications-ban nekem csak az általam telepített progik vannak, hogyan tudom ott törölni a gyári dialert ???Egyébként, ha valakit érdekel...a gyári autós szett qva jó ne habozzatok a vásárlásnál
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Elektromos autók - motorok
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Házimozi haladó szinten
- Honda topik
- Íme, a Pixel Watch 4
- Tudományos Pandémia Klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest