Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóhifi
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
barti
csendes tag
[link] ez elindult már valakinél?
-
barti
csendes tag
http://mobil-telefon.vatera.hu/motorola/motorola_defy_1444270757.html
Hátha valakit érdekel -
barti
csendes tag
Frissítettem a 2,51-re,a rádió azóta nem fagyott le,viszont a tapi nemhogy javult volna nekem inkább romlott,a menű ikont 5-6x is megkell nyomni mire reagál.
-
barti
csendes tag
Használja valaki a night clock-ot rendszeresen?Érdekelne mennyire szívja le az akksit ha folyamatosan megy éjjel?
-
barti
csendes tag
Megbuggyant a defy-m
nem enged semmilyen beállítást,amelyik ikonra rányomok piros színű lesz de nem csinál semmit csak bemondja angolul az ikon nevét ,kiapcsolni nem lehet csak elhomályosodik a kijelző,az akksit kivettem vissza tettem semmi nem változott,a szervízkódokra sem reagál, van valami ötletetek?
-
barti
csendes tag
Szevasztok!A camera360 nekem nem indul el csak az ikonok jelennek meg a kijelző szélén, letöltöttem az ultráját azzal is ugyan azt csinálja,valamit rosszul csinálnék
-
barti
csendes tag
Szertném kérdezni az megoldható,hogy hívás után vissza térjen az alapmenűbe?Mert nekem mindíg ott marad a hívásnál ha kimenő ha bejövő mindegy,kissé furcsa,hogy kézi nyomogatással tér vissza alapba.
-
barti
csendes tag
-
barti
csendes tag
Hétfőtől vagyok boldog defy tulaj,sok év symbian nokia óta,nem bántam meg az átállást, a defy igen jól személyre szabható(mondjuk a symbi is kezdett hasonlítani a mobile shell progival)de nem egy súlycsoport a droiddal,kb 3 napomba került mire olyanra alakítottam amilyet elképzelem mostmár nekem tökéletes.
Egy dologra viszont még nem jöttem rá a háttérben futó alkalmazásokat hogy lehet előcsalogatni és esetleg törölni ha akarom, külön program telepítés nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wuthering Waves
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest