Hirdetés
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
válasz
ReniCSi #27883 üzenetére
Nem ajánlja fel. A Motorola Software Update-el kell feltölteni, tehát ezt a szoftvert elötte le kell tölteni a számítógépre, majd rádugni a telefont a gépre, az USB kapcsolatot phone portal állásba kapcsolni és innen már magától megy, pár "tovább" nyomás után kész is, kb 10-15 percen belűl. De ez is pontosan, lépésről-lépésre le van itt írva, nehogy elronts valamit, én csak nagy vonalakban vázoltam, hogy milyen egyszerű
-
Pistakiss
őstag
válasz
ReniCSi #27850 üzenetére
Háát!
Szerintem nem!!!
Nekem is első Androidos gépem és nem rootoltam, viszont tökéletesen megy, semmi itt emlegetett probléma. Ami probléma adódik a frissítésnél, azt mindenkinek meg lehet oldani könnyen, egy a lényeg, hogy amint átveszed a telefont, minden alkalmazás letöltés és névjegyek beírása nélkűl kell frissíteni és utána rögtön FR. Ha így teszel semmi problémád nem lehet -
marcitp
őstag
válasz
ReniCSi #27850 üzenetére
Sztem nyugodtan veheted.
Gyárival szofttal is használható, stabil. Persze launcher csere nagyon ajánlott, pl Adw EX, sokat dob rajta.
Azt hittem én is, hogy kapásból root-olom, 2.2 CM7-et akarok, de egyelőre elégedett vagyok a rendszerrel. (nem hittem volna) Lehet, én is öregszek...
-
Geri8
tag
válasz
ReniCSi #27850 üzenetére
én úgy élvezem! első androm és a "hibákat" csak akkor veszem észre, ha itt olvasok róluk!
telefon beállításokkal, markettel bőven el lehet szórakozni vele hónapokig és jó értelemben
egyébként ami kell /telefonálás, navi, netezés stb./, az működik rajta, rootolás nélkül is! -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest