- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lenovo B575e – belépő üzleti notebook AMD E szériás APU-val
- Autós kamerák
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazzz
őstag
Milyen problémád van a CM7-tel?
Használod?
Tényleg kíváncsi vagyok rá.
Beta1 óta használom, nekem már akkor is jó volt. 720p-t épp lesz@rom, gyári romon se megy, cm7-től miért kell ezt elvárni? Gps 30mp alatt fixál agps nélkül is. Nekem tökéletesen megfelel, gyorsaságban, stabilitásban ver minden eddigi froyot. Nem beszélve arról, hogy ha az android fejlesztések ilyen ütemben haladnának, mint ahogy a kis 19 éves Quarx dolgozik a cm7-tel, már nem a 2.2-t várnád, hanem 22.2-t. -
DeadMeat
nagyúr
Mert az.agps-en és a 720p felvételen kívül minden működik.Direkt kipróbáltam a gps-t is.Kb 1 perc alatt talál melóhelyen jelet.Néhány ezer tonna vas és fém pedig van körülötte.Az iránytűt azért meghüjíti
Nincs fc,nincs fagyás,ujraindulás.Wifi tartja a jelet,3g,kamere kékfog,tethering,rádió,kamera,videófelvétel működik.kb 2x olyan gyors,mint a 2.2 gyári.Az agps hiányzik egyedül.De a sima vevő is elég gyorsan talál jelet.Mivel kell kompromisszumot kötni itt?kano:kb 2 nap. 40-41.órában szok rinyálni a töltőért.Akkor még 15% az akku.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged