Hirdetés
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Elviszi az ARM Artisan Foundation IP üzletágát a Cadence
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mindenben erősít az egyszerű AI tartalomgenerálást biztosító Amuse 3.0
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkajt
csendes tag
válasz
facianegra #11875 üzenetére
íme egy becsületes ember, ritka mint a fehér holló
nekem sincs licenszem.. de ezt még talán megbocsájták az "égiek" ha dolgod végeztével azonnal letörlöd.. de nem buzdítalak semmi rosszra
keress akkor egy ismerőst win-es géppel és kérdezd meg hogy összemaszatolhatod-e a gépét pár progival
én is jobban örülnék ha meg lehetne oldani linyón de ez még várat magára. -
tzl
senior tag
válasz
facianegra #11862 üzenetére
Van progi Linuxra is. Sbf Linux keress rá. Természetesen cli, gui nincs, de egy ./sbf rom neve művelethez nem is nagyon hiányzik. Mondjuk még nem próbáltam, mert a roothoz úgyis Win kell.
Elvileg vissza lehet menni 2.2-ről 2.51-re, de személyes tapasztalatom nincs, nem akartam még visszamenni
-
szkajt
csendes tag
válasz
facianegra #11862 üzenetére
Szia!
Én nem mertem wine-olni, úgyhogy virtualbox-ban telepített win7-el csináltam, ugyanúgy felteszed a moto usb drivereket meg RSD Lite 4.9-et és teszed amit tenned kellzsírfecske és még akiknek van Android figurájuk..
ez jópofa lehet, hajrá csak ügyesen!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- BestBuy ruhás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Formula-1
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Synology NAS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest