Hirdetés
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
pár dolog, fotózásnál a különböző scene módokat makró kivételével nem próbáltam, éjszakai mód talán dobott volna a korábbi 3 fényviszonyos képeimen is. de továbbra is tartom hogy ez egy telefon
én is toltam bele egy 8 gigás kártyát, nemtom mennyit számít de class 6-ost vettem, nehogymár az fogja vissza. 2gb ehhez a telefonhoz szerintem kevés.
ÉKEZET: AnySoftKeyboard + magyar szótár kiegészítője a megoldás Froyo érkezéséig, minden ékezet pöpec, nagyon jól konfigurálható magyar billsort ad (ismét köszi a tippért)!
task killert énis benyomom néha, minek zabálja az aksit a sok futó és lassan bezáruló biszbasz a háttérben. amúgy a blur widgetekből is kiszedtem a legtöbbet így bő 1 hét használat után, ez benne a szép, amire nincs szükség annak pápá.
Mc Pite:
Phone Portal marhajó erre is, tud export/importot .csv és .vct formátumokra! egyetlen hibája hogy jelenleg a fájlkezelés wifin browserből csak IE 7-tel működöttb4zsi-:
hivatalos infó szerint is csak jövőre, remélem nem kell tavaszig várni rá itthon, de én a márciussal is kiegyeznék
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 70 256/8GB / szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest