Hirdetés
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Lehet, nem tudom. De jól működik, az a lényeg, az adatforgalom számláló meg egy nagy pozitívum.
Nemsokára én is írok az első benyomásaimról egy kis összegzést. Mivel igencsak kezdő androidos vagyok (symbiant használtam eddig, de abba sem merültem bele túlságosan) egyvalami foglalkoztat még: egy jól működő navigáció a Defy-re. Olvastam a Motonav-ról, dícsérték is, de fogalmam sincs, működne-e a Defy-n, meg hogy kell egy ilyet telepíteni. Ha valakinek ezzel kapcsolatban már van/lesz tapasztalata, kérem írja meg (akár privátban is) Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- iPad topik
- Futás, futópályák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Projektor topic
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest