- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
josada
csendes tag
Nah, mégegy okostojás!
Két dolgot kérdeztem:
- lehet-e betűméretet állítani a telefonkönyvben (szemüveges vok) (erre kaptam ugyan választ nagy kioktatások közepette ugyan, de kaptam) az már mellékes, hogy nem volt jó semmire- a telefon magyar használati útmutatóval kapcsolatosan olvastató az első hozzászólásban, hogy "innen lehet leölteni", de az én általam használt telónak nem ua. a menüje (pedig gyári).
A magyarításra vonatkozó leírás kb több mint 1 évvel ezelőtt íródott! Gondoltam ennyi idő után feltehetem ezt a kérdést segítő szándékú embereknek. Fel is tettem, de csak kioktató, fegyelmező, visszaválaszolgató és a hangnemet magának kikérő okosokkal hozott össze a sors.Az iránymutatás az megvolt valóban: kifelé erről a fórumról!
Szépen is megértettem, hogy itt nem fog segíteni senki!
További jó szórakozást nektek! (Remélem 1szer Ti is összefuttok hasonló hozzáállással!)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest