- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- ZIDOO médialejátszók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Házimozi belépő szinten
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtomCity
tag
válasz
Steven #17596 üzenetére
Igen, nálam is előfordul.... sőőőt már akartam én is kérdezni, mert tőled függetlenül én is pont erre a megállapításra jutottam (na jó, nem volt nehéz, mert gmaps közben fagyott le....)
Egyébként sajnos jópárszor fagyott már le a kis Defykém, de ezt a még lehetséges rom hibáknak és magamnak tudom be (sok dolgot tettem fel, emiatt lehet, hogy kissé megbolondul néha). Viszont ezeken kívül, rendben van a telefon, most már a M¤t¤N@v-om is király
A legnagyobb problémám a hangszóróval van (a fülnél levőnél...), mivel sokszor nagyon-nagyon recseg! De tényleg eszméletlenül. Másnak is csinálja? Eddig össz-vissz 2-szer érte víz, de azóta már réges-régen jól kiszáradt. Az hagyján volt, amikor úgy telefonáltam, hogy nem fogtam, azaz a fülemmel a vállamhoz szorítottam, akkor recsegett, de úgy nekem ne merjen recsegni/torzítani, hogy össze sem nyomom a telót a fülemmel (amúgy az is elég gáz)....
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Linux haladóknak
- Windows 11
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Nintendo Switch 2
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged