Hirdetés
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #17233 üzenetére
Akkor tehát:
Ha rövidnek találom azt üzemidőt az garanciális probléma lehet? Kicsi WiFi, mobilnet állandó (2G), de Telep Profil: Battery Saver tehát nincs mindig mobilnet, csak időközönként. És így 10-12 órával a töltőről való leszedést követően áll 15-30%-on. Természetesen dugom is megint töltőre, hogy másnap ne kikapcsolt telefonnal kezdjem a napot hónom alatt a töltővel...
Szóval ez eléggé sovány, ha egy napot kibírna rendesen, de nem. Nap végére már ott van, 15-30%-ról meg hamarabb leesik a töltöttség, mint azelőtt...
Jah és ez egy direkt kímélő nap után volt máskor ennél, csak jobban van igénybe véve a telefon...
kb két hónapos a teló, meguntam a naponta töltögetést, meg mindüve töltőt magammal hurcolászást... Nem volt hozzá nyúlva a szoftverhez, 2.51-es gyári német bluros rom van rajta...
Tehát egy lájtos napon 12 óra alatt 100-ról 40%-ra csökkent, estére kikapcsoltam ma be és 6 óra alatt 40-ről 5%-ra esett, hamarosan kikapcsol, szóval töltöm megint, kikapcsolva holnap reggelig. Meglátom, hoz-e javulást...
De a lényeg, hogy visszavihetem-e, hogy takony az aksi?
Mert ha nem kapcsolom ki, akkor ez 18 óra üzemidőt jelen, se WiFi., se 3G. Másnak állandó WiFi mellett 2x ennyit bír.
...
Na épp most kapcsolt ki...Még rápróbáltam bekapcsolni még egyszer, de nem sikerült...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest