Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Hobby elektronika
- E-book olvasók
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BSOD
senior tag
Romja válogatja, de "defy parts" és "baseband switcher" néven fut a dolog. Nem bootmenü, a beállítások közt keresd.
Nem tudok olyan romot amivel ne lenne valami nyűg. Én QcmX akku szívás után (túlmerült) a régebbi Vajkiui mellet maradtam. Majd egy éve nem romolom. Már az asszonynál van a teló. -
BSOD
senior tag
válasz
anonymus89 #26779 üzenetére
A kép alapján azt írtam, hogy "qka"...
Ezt nyilván a tulaj is érzi.
Egy utolsó voodoo-ráolvasásank jó, hátha csak vizes (nem úgy tűnik), akkor segít(het)...
Remélem így egyértelmű vagyok. -
BSOD
senior tag
válasz
anonymus89 #26777 üzenetére
Pont nem azt mondtam, hogy működik. Ez is lutri.
A 6300 egyébként jól bírja. Mostam már ki egy másikból fanta visszamaradt ragacsát is alkohollal...
Az tény hogy kiszáradt... -
BSOD
senior tag
válasz
anonymus89 #26774 üzenetére
Pont a héten szárítottam ki az asszony nokia6300-ját. A kislányom utánadobta a kádba. Nem állítom, hogy a rizs mentette meg, de reggelre száraz volt (a kijelző között is).
Nyilván, ha zárlatos lett, akkor menthetetlen...
-
BSOD
senior tag
válasz
Atlantisz48 #26697 üzenetére
Főnököm samu notija volt ilyen, részben ígymaradt, egy része eltűnt idővel. A panel hibás.
-
BSOD
senior tag
-
BSOD
senior tag
gb Wajkiui.
-
BSOD
senior tag
Ha töltőre dugom világítania kellene a fehér lednek az akku állapotától függetlenül?
Csak éppen felvillan, számítógép ismeretlen eszköznek "látja". RSD (nyilván) nem ismeri fel.
Nem látok esélyt, hogy én rendbe tegyem, viszont olyan állapotban kellene lennie, hogy ne lehessen kideríteni a romolást a gari miatt... -
BSOD
senior tag
Megadta magát a telefonom. A júl.26-i quarx volt rajta. Szerda reggelre kikapcsolt. Olyan volt, mintha lemerült volna, de a töltéskor indítva nem ment túl a forgó cyanogenmod animáción. Próbáltam mecgyvermódszerrel tölteni. Visszatettem a gyári sbf-et is, az sem ment túl a pulzáló moto logón. Mostanra a fehér ledet sem tudom világításra bírni... Gondolom tégla. Valakinek van valami ötlete még?
Ha menthetetlen, akkor van egy eladó karcmentes téglám. Kijelzőn végig fólia volt, burkolaton szilikontok, a burkolat csavaroknál sem repedt, alsó ledek világítottak. Vigyáztam rá...
-
BSOD
senior tag
Most szaladt tele a f@szom a cm10 vonallal. Egy hete használom a 105kacsa félét. Most nincs térerőm egy napja, mellesleg ez is kezd betrottyolni...
Mi a legutóbbi "stabil" cm7. Fuzz féle bevált annó. A legfrissebbet használja valaki?
-
BSOD
senior tag
válasz
pete_21 #21273 üzenetére
Nem oldja meg. Minden full töltésnél újraindítok, ill 2 töltés közt is rendszeresen ilyen-olyan okokból kifolyólag. Ez napi szintű újraindítást jelent jellemzően. A hiba előjön így is.
Egyelőre azért maradok cmx-en mert itt a telefonálás közben nem fagy be, bár lehet, hogy az oldotta meg ezt a gondomat, hogy a legalacsonyabb verziójú baseband van beállítva...
-
BSOD
senior tag
Én nem érzek érdemi különbséget cm7, cm9, cmx közt. Elképzelhető, hogy azért mert nem napi szinten romolok és nem tudom összehasonlítani csak a közvetlen előzővel.
Szerintem ez túl van lihegve, simán használható napi szinten bármelyik. -
BSOD
senior tag
Van valakinek olyan tapasztalata, hogy hívás közben belefagy a telefon a hívásba?
A hívásidő számlál tovább, de nem lehet letenni és nem is hallani a másik félt. Csak úgy tudom bontani a hívást, ha újraindítok. Átváltani más programra lehet. Járt a telefonon mindenféle rom, a gyárival is csinálta. Proci nincs és nem is volt húzva. Eredetileg ~12 éves pannonos sim volt benne, emlékeim szerint azzal is előfordult. Most hordozott számmal friss Tmobil sim van benne de napi szinten előfordul. Ötletek? -
BSOD
senior tag
Van a Win7-nek egy idegesítő cserélhető-lemez ellenőrző mechanizmusa ami az őrültbe kerget. Ha rádugom a telefont a gépre fájl-rendszert akar ellenőrizni, pedig normálisan lett eltávolítva mindig. Mit lehet ezzel kezdeni? Pendrive-val is csinálja...
-
BSOD
senior tag
válasz
belavagyokbp #9323 üzenetére
köszi!
-
BSOD
senior tag
Cpu freki állításban tud valaki segíteni? Próbáltam keresni megoldást, már volt róla szó, de iszonyú hosszú a topic.
A legfrissebb cm7 kang van fenn, 4 szintem látszik 300-300-600-800. Nem lenne gáz, ha legalább a gyári értéken menneNincs is lehetőség feljebb állítani.
CWM-ben 300-600-800-1000 van. Ott hiába állítok... -
BSOD
senior tag
Lehet valahogy emelkedő hangerőt beállítani csengőhangnál (cm7.2)?
-
BSOD
senior tag
szerk: hülye kérdés volt...
-
BSOD
senior tag
válasz
Dark Archon #7965 üzenetére
Nyilván nem fog mindent menteni (elsősorban rendszerbeállításokra gondolok). Erre fel kell készülni, hisz ahhoz tényleg root kell, ezt írja is, ahogy belidézted. Játékoknál szerintem nem lesz gond (legalább is jók a tapasztalataim), hacsak nem ássa be valamelyik annyira magát a telefon lelkébe .
-
BSOD
senior tag
válasz
Dark Archon #7940 üzenetére
érdekes módon ezzel mentettem le (root előtt)...
-
BSOD
senior tag
válasz
Dark Archon #7936 üzenetére
mybackup pro?
-
BSOD
senior tag
Tegnap írtam, hogy nincs térerőm a 16.-i quarx-al. Délután feltettem a frissebbet, de még azzal sem volt. Most a Nothing but speed van fenn. Ezzel majdnem csumán van. Sima ügy a telefonálás.
2 gond jött elő:
A naptár widget nem hajlandó elindulni.
Az AB-re menet közben nyomtam egy bekpcs gombot. Nem tudtam csak komplett újraindítás után használni a telefont... -
BSOD
senior tag
válasz
BlackPriest #7666 üzenetére
nem akarok ezen rugózni.
[link] -
BSOD
senior tag
a 16.-i quarx-al nincs térerőm a melóhelyemen...
mellette a másik telefonomon van.
eddig voltam vele elégedett. -
BSOD
senior tag
-
BSOD
senior tag
Kellene egy jó rom javaslat. Nagyon szemezek egy cm9-el...
Miben fáj a HW gyorsítás hiánya? Elég pörgősnek tűnik a rendszer így is. -
BSOD
senior tag
Rootolásra szántam magam. Rootolatlan készülékről hogyan tudok (tudok?) mentést készíteni a wipe előtt?
-
BSOD
senior tag
Én méretre vághatót vettem (jobb híján) . Aki ilyenen töri a fejét az el is felejtheti. Otthoni körülmények közt nem lehet méretre vágni. Olló, snittszer olyan feszültséget tesz az élébe hogy képtelenség utána az üvegre rásimítani, ráragasztani.
Legnagyobb gáz a hangszóró kivágása...
Még szerencse, hogy a lézer viszi a cégnél! -
BSOD
senior tag
-
BSOD
senior tag
PowerAmp nyávogással találkozott valaki? Olyan mintha húznák a szalagot a magnóban.
Ki fogok próbálni más lejátszót is. Tudtok valamit ajánlani? -
BSOD
senior tag
Kikapcsolt net mellett is van jellemzoen napi 240KB forgalmam. Mi ez?
-
BSOD
senior tag
válasz
Fuser és Tsa #5897 üzenetére
16-os, class10 kingstont használok. hibátlan
-
BSOD
senior tag
Nos...
Naptár.
Keresgéltem egy kicsit és más androidos készülékekkel is van ilyen probléma.
A szinkronizálásnál nem látszik a naptár, csak a gmail és a kapcsolatok.
1. kitöröltem az adatokat a naptából (clear) - ez nem biztos, hogy szükséges
2. hozzáadtam egy másik google fiókot - majd eltávolítotamééééés
megjelent a naptár szinkronizálási lehetőség harmadik opcióként és működik is. -
BSOD
senior tag
Sziasztok!
A google naptárral lehet szinkronizálni valamelyik alkalmazással?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Renault, Dacia topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Tőzsde és gazdaság
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Futás, futópályák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest