- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
"Amúgy Lapdock útközben degradálódott egy tablet mode-ra, tehát ha rádugod átállítja a pixel sűrűséget és simán tablet mode-ba vált az android. Végül is a Lapdock megszűnt."
Na amikor én erre rájöttem, majdnem megvettem a repjegyet Amerikába, hogy akkor most lövöm feljbe egy lépés távolságról shotgun-nal a Motorola termékmenedzserét. Az egyvérzés kerülgetett napokig, komolyan! Hogy lehet ekkora állatságot csinálni?
Ennek pont úgy volt értelme, hogy az android rendszer mellett volt egy ubuntu, most az android rendszer mellett lett egy másik android.
Az Atrix-omat lecseréltem egy RAZR-re annak idején, miuátn ez kiderült ment is az apróba a francba, pedig már meg akartam rendelni a Lapdock 500-at hozzá.Így most otthon figyel egy sima Lapdock, várva, hogy megint megjöjjön az étvágyam egy Atrix 4G-re. Nem lesz egyszerű, mert nagyon elvagyok most egy Samsung Captivate Glide-dal
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest