Új hozzászólás Aktív témák
-
Shamat
aktív tag
Én imádom a telómat, ugyanúgy működik, mint amikor megvettem. Eddigi legjobb készülékem, pedig volt már nem egy komoly cuccom is, (Yota2, XZ, i6S, S7e, S8), de valamiért nem tudtam sokáig kitartani mellettük
A Moto Z-t viszont már lassan egy éve nyúzom. A haverok kérdezték is, hogy mi van velem, beteg vagyok, hogy még nem cseréltem le?
-
Shamat
aktív tag
Én eddig day1 frissítettem a Z-met, de most szerintem várok vele. Hibátlanul működik rajta minden, nem szeretném ha szétcseszné az Oreo.
Vagy adna valami pluszt ez az új rendszer, ami miatt érdemes lenne? -
Shamat
aktív tag
Én a Piktures-t használom jópár hónapja, hibátlan progi.
-
Shamat
aktív tag
7.1.1-en vagyok pár napja, és pár órája a hajamat tépem. Egyik pillanatról a másikra nem tudok wifi hálózathoz csatlakozni. Illetve csatlakozni tudok, viszont azt írja nincs internet. Próbáltam egy másik telón hotspotot csinálni és arra csatlakozni, csatlakozik de nincs internet.... Tud valaki segíteni?
-
Shamat
aktív tag
Vettem egy ilyen szépséget én is. 6.0.1 van rajta, érdemes frissítenem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- E-roller topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Dual Sim 512GB bővítés 6 hónap garanciával
- ZTE nubia RedMagic 10S Pro 16GB / 512GB 144Hz Dusk
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest