- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shamat
aktív tag
Én imádom a telómat, ugyanúgy működik, mint amikor megvettem. Eddigi legjobb készülékem, pedig volt már nem egy komoly cuccom is, (Yota2, XZ, i6S, S7e, S8), de valamiért nem tudtam sokáig kitartani mellettük
A Moto Z-t viszont már lassan egy éve nyúzom. A haverok kérdezték is, hogy mi van velem, beteg vagyok, hogy még nem cseréltem le?
-
Shamat
aktív tag
Én eddig day1 frissítettem a Z-met, de most szerintem várok vele. Hibátlanul működik rajta minden, nem szeretném ha szétcseszné az Oreo.
Vagy adna valami pluszt ez az új rendszer, ami miatt érdemes lenne? -
Shamat
aktív tag
Én a Piktures-t használom jópár hónapja, hibátlan progi.
-
Shamat
aktív tag
7.1.1-en vagyok pár napja, és pár órája a hajamat tépem. Egyik pillanatról a másikra nem tudok wifi hálózathoz csatlakozni. Illetve csatlakozni tudok, viszont azt írja nincs internet. Próbáltam egy másik telón hotspotot csinálni és arra csatlakozni, csatlakozik de nincs internet.... Tud valaki segíteni?
-
Shamat
aktív tag
Vettem egy ilyen szépséget én is. 6.0.1 van rajta, érdemes frissítenem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest