Új hozzászólás Aktív témák
-
artos
tag
válasz
zsoltzsolt #465 üzenetére
Lehet egyedi, de a frissítés óta volt ez, hogy néha eldobta a hálózatot, de a mai nap óta egyszerűen nem tudok vele telefonálni. Ha átkapcsolom a mobil netet 3G-re, akkor fel sem lép a hálózatra. Ha 4G-n van akkor tárcsázáskor nagy hallgatás, majd 15-20 másodperc után lelép a hálózatról, majd felcsatlakozik. Hívni nem tudnak engem.
-
artos
tag
válasz
zsoltzsolt #463 üzenetére
Működik, a telefon x...art be.
-
artos
tag
válasz
zsoltzsolt #444 üzenetére
Nézzed meg a tesztképeket, a nagyon sötét részek beégnek, elvesznek a részletek, a világos területek pedig kiégnek. A képek középtartománya jó, de az alja és teteje eltűnik. Ráadásul az objektív nagylátószögben csúnya árnyékot vet a kép sarkaira, amit szoftveresen tüntetnek el.
-
Uzi74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #446 üzenetére
Szervizben biztosan tudnak, ha ügyes vagy te is - bár nem triviális ahogy nézem [link]
-
artos
tag
válasz
zsoltzsolt #440 üzenetére
Nagyon kicsi a dinamikája az érzékelőnek. Egy egyszerűbb új kompakt is sokkal jobb képet készít.
-
válasz
zsoltzsolt #438 üzenetére
Úgy tudom ebben a modban nincs akksi, tehát a telefon nem annyira acélos akksiját használja.
Itt ugye a battery mod nem jöhet szóba. Moto Z Play esetén már jobb lehet a helyzet. -
artos
tag
válasz
zsoltzsolt #438 üzenetére
Nem. Nem készít jobb képet mint a saját kamerája. Állítólag lesz majd DSLR mod. Én is szemezgettem vele, de aztán inkább egy Olympus Air-A01 vettem.
-
Picco
addikt
válasz
zsoltzsolt #319 üzenetére
uhh, pont a ket dolog ami hianyzik a telobol: notification led es QI charging...
-
válasz
zsoltzsolt #317 üzenetére
Szerintem az lehet, hogy le van takarva a kijelző, és azt hiszi zsebben van a telefon.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsoltzsolt #304 üzenetére
Nincs.
Majd veszel egyet a Store-ból.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
zsoltzsolt #303 üzenetére
Mármint úgy értem, hogy egy alkalmazás, akkor erre a célra lehet használni.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsoltzsolt #288 üzenetére
Akkor van gond amikor egy másik antenna is aktív.
Pl wifiről megy a Spotify és azt BT fülesen hallgatod.
Még úgy egyáltalán - valahogy nem ok a dolog.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #279 üzenetére
Vagy itt a Z2 Play féle launcher, amiben alap a sötét háttér.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsoltzsolt #277 üzenetére
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #277 üzenetére
Sehogy, keveset kell nézegetni 😅 amúgy nyitni kellene a bootloadert ésatöbbi. Gyárilag nem témázható sajna.
Nem jó az üveg, a Z Play minimálisan nagyobb + 1-2 appróságban eltér az üvege. -
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #200 üzenetére
Nem biztos, hogy megoldja, sőt.... Szoftveresen lehet hiba a rendszerben. Szerintem a 7.1.1, vagy 7.1.2 majd javítja 1-2 hónapon belül.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsoltzsolt #200 üzenetére
Ez nem szervíz és nem visszaállítás dolog, hanem egy szoftverfrissítéssel kell rendbe tenni - ennyi.
Gondolom aki csutka wifijelnél ücsörög a routertől pár méterre, annak ez nem jön elő, noha a bt kapcsolat botlásai már csak csak.
Már az Applenél is tapasztaltam hasonlót anno, de aztán megoldották - csak gondoltam 2017-ben már nem találkozom ilyesmivel - főleg Android vonalon.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsoltzsolt #198 üzenetére
Persze. Tökéletesen.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsoltzsolt #196 üzenetére
Megvolt.
Ugyanúgy ment minden.Kipróbáltam azt is, hogy kikapcsolom a mobiladatforgalmat.
Ha bent van a SIM kártya, akkor onnantól ha ki van kapcsolva az adatforgalom akkor is eldobja a wifi a jelet - legfeljebb onnantól a nagy semmi van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest