- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
- Epson nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melyik hozzászólásra gondolsz? Belinkelnéd?
Ha erre, akkor nem ezt írta, hanem hogy a szervizes szerint csak a készülék cseréjével orvosolható a probléma, amit a hozzászóló nem ért, mert a telefonja amúgy teljesen működőképes, csak a frissítés okozta ezt a hibát.
Szóval ez szerintem nem hivatalos álláspont, csak egy szervizes véleménye, hogy lepasszolja a dolgot.
Majd ha esetleg erre írnak a fórumon választ, az már közelebb lehet a hivataloshoz.
-
válasz
zsoltzsolt #511 üzenetére
Nálam is volt ilyen lefagyásos történet, azonban azt vettem észre, ha egy kicsit várok visszajön, vagy azért mert magától újraindul (pin-t nem kért), vagy csak észhez tér. Most azt tervezem, hogy a következőnél csinálok egy bug reportot ez alapján:
Persze lehetne fr-t is, csak ahhoz kell egy kis szabadidő.
De jó ötlet az ügyfélszolgálat is. -
válasz
#16820480 #506 üzenetére
Ebben a fórumban van valami halvány reakció, de persze igazából semmi konkrét.
Viszont ha ránézek az első hozzászólásra, csak hárman jelezték, hogy ugyanez a problémájuk.
Szerintem kell egy kis idő nekik, míg összeraknak egy frissítést, letesztelik, kitolják az első körös tesztelőknek.
-
válasz
zsoltzsolt #438 üzenetére
Úgy tudom ebben a modban nincs akksi, tehát a telefon nem annyira acélos akksiját használja.
Itt ugye a battery mod nem jöhet szóba. Moto Z Play esetén már jobb lehet a helyzet. -
Én úgy állítottam be, hogy 80%-on tartja a telefont a hátlap, amíg le nem merül. Ezzel kihúz kb. egy napot, utána kezd csak tovább merülni a telefon 80%-ról. Nyaraláskor így nagyon jól bírta, egyszer sem kellett aggódnom, hogy lemerül, pedig sokat navigáltam, neteztem, fotóztam.
A 0% szerintem szoftveres visszajelzés, azt szolgálja, hogy a telefon ne meríthesse túl a hátlapot.
Viszont azt vettem észre, hogy a telefon ugyan gyorstöltős, de a hátlap nem, annak több idő is kell, míg feltöltődik (miután a telefon feltöltődött)
-
Frissítettem ez alapján: (HOW TO) UPDATE TO OFFICIAL 7.1.1 MOTO Z XT1650 Install TWRP and ROOT
reteu-s egykártyás német telefonra csak az adb sideload rész kellett, simán felment, működési problémával sem találkoztam azóta.
Frissült a kamera szoftvere, sőt, erre már felmegy a Pixelből kinyert legújabb, HDR+-t tudó Camera NX szoftver is. Még a régebbi, 7.0-án futó Camera NX-szel készült összehasonlító tesztképeket ebben a fórumban találtok:
[link] -
válasz
zsoltzsolt #317 üzenetére
Szerintem az lehet, hogy le van takarva a kijelző, és azt hiszi zsebben van a telefon.
-
A telefonhoz képest nem nagy, de azért egy kicsit megdobja a súlyát. Egy külső power banknál szerintem kényelmesebb használni. Én úgy voltam vele, hogy telefonnal együtt annyiért vettem, mint amennyibe egy Z Play került volna, így hasonló üzemidőt tudok elérni, jobb hardverrel...
-
-
Most 279EUR a német Saturnban ez a telefon, olcsóbb, mint a Z Play. A hét végén megyek ki, megéri szerintetek megvenni? Melyik típust árulják ott pontosan, dual simes lenne?
Vajon meddig fog frissítéseket kapni?
Jelenleg egy első generációs Moto X -et használok, ezért gondolkodom ezen is, vagy van ennél jobb ajánlat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest