- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Értem köszönöm.
Pár fotót néztem a neten erről a vezérlőről, és egyen sem volt jumper.
Ez is furcsa.
A címeknek utána nézek, aztán ha ebben a felállásban nem jutok tovább, marad a csere-bere egy másik gépben.
Ezt akartam elkerülni, mivel ott is már túl sok változó lesz az egyenletben.
Viszont repülni fog az idő. -
-
Az eredeti tulaj a gépben szintén hagyott jelzéseket, hogy mit mivel kell összekötni.
A kábeleken tixo-ra írt adatokkal különböztette meg a kábeleket.
A hdd-re felírta zöld filccel a chs értékeket, a type típusát és a kapacitást is.
Elég figyelmes volt, ebből adódóan gondolom, hogy nem a bekötésekkel lesz problémám.
A jumperek hiánya viszont elgondolkodtató.
Persze ettől függetlenül ahány kézen már átmehetett a gép, ki tudja mit hogyan állítgatott, hogy működésre bírja.
Azért is írtam be ennyi infót, hátha valaki rájön a hibára. -
A stason-on látom én is a jumperek jelzését, azonban a működési elvüket a USER CONFIGURABLE SETTINGS-nél nem értem, mit mire kell jumperelni.
A kártyán is úgy hagytam mindent ahogy szétszedtem a gépbelsőt.
A kép szerint az 1-es tű a piros jelzése a kábelnek, ez látható a beillesztett fotón. -
Délután megfotózom és beillesztem ide a képet.
Ahogy hozzám került a gép, úgy abban az állapotában szereltem össze(vissza) mindent.
Ahogy láthatod a hdd-nél lévő kábeleket is jelöltem festékkel mielőtt széthúztam a csatlakozókat.
Úgy nem bontok semmit, hogy meg ne jelöljem az eredeti felállást.
Természetesen nem tudom ez e a helyes kábel csatlakozási mód.
A speedstor még vissza van, ha nem megyek előrébb a problémával.
A furcsa az egészben, mintha a vezérlő és a hdd is megfelelő működésű lenne, ám a debug valamiért megáll.
Még olvastam a neten némi hírmorzsát, amiben megjegyzésként annyit írtak, elképzelhető, hogy a vezérlőnek nincs romja, és ezáltal nem látja az st225-öt. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Ottocast N71C Apple Carplay / Android Auto
- Samsung Odyssey G5 27" (1440p, 144Hz, 1ms)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest