Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
Azért bízom benne, hogy lesznek olyan szerverek ahonnan a GL lámák ki lesznek takarítva annak hiánya miatt.
-
atike
nagyúr
Nekem tetszik! Kíváncsi vagyok rá nagyon!
-
BalaNce87
addikt
Ez a mozgásérzékelős cucc ugyanaz mint amikor térképen mutattaha az ellenfél lő piros ponttal mutatja, ami úgy ahogy van egy baromság.
bandi: Miben jobb, az xfire, ha már szerverkereső akkor inkább all seeing eye, csak az nálam már nem működik, kevés ramot foglal és sokkal jobb, xfire se szar de az hülyeség hogy jobb mint a steam, minek menjen a steam meg xfire egyszerre, semmi értelme, ugyanott vagy.
-
Kom-ancs
tag
Jaj csak már én is ott lődöznék azzal a tudományos-fantasztikus puskával
-
L4R$()n
tag
Jó lesz ez!!! és a postás is lassan ideér a kis csomagocskával
-
zH.
senior tag
lol?
Attol hogy steames ugyan úgy exe-ről indítható lesz ,csak játék közben fut a steam kliens (alapértelmezettben) shft+tabot megnyomva bejön a steam panel (játék közben) így tudsz friendseknek írni stb.
Attól ugyan úgy ki lehet rakni a paracsikont ,csak steam által fog a játék "betöltődni".
És ha ez zavarna ráböksz ,hogy offline így a többi firendsed nem látja ,hogy játszol. ( csak current playersben. )Nem tudom miért zavar ,én örülök neki.
-
aram01
nagyúr
ez a csávó nagyon nyomin tolta
-
h_mate
tag
Hát igen, milyen jó is lenne a dedikált szerverek megléte, ahonnan ki lehetne tiltani az ilyen szarokat mint GL, MD meg ez a szenzor alá CoD4..
-
Fortissimus
őstag
lesz hc mod is vagy mindig irja majd h hany pontot er egy loves? olyan gagyin nez ki...
-
darkarthur
senior tag
Nekem tetszik! Tolnám már szívesen
-
rgranc
aktív tag
válasz
BloodyEddie #4 üzenetére
Heartbeat sensor a dolog, és van ellene perk...
Nem wh, inkább mintha valakinek állandóan lenne UAVja, aztán meg nagyot koppan, amikor belefut egy-egy uav-jammeres ellenbe...
-
volvoguy
addikt
ez a játék marha jó lesz...lenne, és nem is a játékkal van a baj, hanem az Activision hozzáállásával..megbukhat a játék, nem hiszem, viszont lehet nem lesz akkora sikere, mint várták..mármint nagy lesz, de mégsem akkora...
engem nem zavart sem a dedikált szerverek hiánya, sem a 9-9fős multi, de az, hogy az egész iylen Steam-es baromsággal fog települni a gépre, és búcsút inthetünk a jó öreg .exe-nek és Autorun-nak, az nálam betett rendesen...
persze, tök mindegy mivel installáljuk, de ez már nemhogy nem Call of Duty, de valami teljesen más...valami, ami nem szimpatikus....én megértem, hogy kell neki ka bevétel..
de a CoD azért volt oylan játék, és az Activision pedig olyan kiadó, akiket azért lehetett becsülni, mert nem baszakodtak iylen hülye warez-elleni rendszerrel mint a DRM..erre itt a Steam
-
HardRic
addikt
Hearbeat sensor a neve. Tehát vhogy érzékeli a szívdobbanást. Ilyen amúgy létezik?
-
bandiie
aktív tag
Ahh, lehet használni a visszamaradt supportokat is, ez jó.
MW-be ha 5 killstreaknél megkaptad az airt, már nem tudtál uavot kérni, ami mindig felidegelt. -
v!ct0y
veterán
3:10 nél az valami automata ágyú? Azt is lehet telepíteni vagy mifene..
-
bandiie
aktív tag
Korábban azt olvastam nem lesz MD, erre mégis van, csak tudnám mi a f...nak!?
-
Stiky
senior tag
ha jól láttam korábban, akkor ez csak választható. Úgy mint korábban a GL, a Red Dot, meg a Scope.
De amúgy ez nagyobb kiba*** mint a GL
És pl a BF:Heroesban is van egy ability ami mutatja x ideig az ellenségeket falakon át, körvonalazva őket. Szóval manapság már gyárilag adják a júzernek a wh-t -
BloodyEddie
őstag
legál wh
-
InVino86
aktív tag
Tisztára mint az Alienben, komolyan ezen a fegyveren alapból lesz ?
-
Csak nekem van ellenérzésem ezzel a mozgásérzékelős izével?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest