Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
válasz
#68216320 #11 üzenetére
Én ezt egyáltalán nem tapasztaltam. Microsoft Update bekapcsolása mellett leszedi az eredeti nVidia drivert (ami általában a legfrissebb) és semmi probléma nincs az OpenGL támogatással. Régebbi gépekre már nem is telepítek semmi drivert, csak bekapcsolom a updatet és megoldja. A beépített Windowsos driverek, amiből a driver control panelje is hiányzik, az tényleg nem tartalmazza az OpenGL támogatást.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#68216320 #11 üzenetére
Nem csak nV esetén van így. Vettem egy dupla vga-s ThinkPadet, azon volt egy frissen rárakott Win7, mondom nézzük meg ezzel megy-e a Minecraft 25fps felett. Nem ment, mert a driverben nem volt egyáltalán opengl támogatás, így el sem indult. A gépet gyalultam (nehezen érthető 32 bites oprendszer egy 64 bites gépen), az új rendszer kapott rendes drivert, azonnal ment az MC. Meg kapott egy Linuxot is, ott pár fps-el több van.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Fotók, videók mobillal
- Sweet.tv - internetes TV
- Hyundai, Kia topik
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rendszergazda topic
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Filmvilág
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest