- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
válasz
üzenetére
Én ezt egyáltalán nem tapasztaltam. Microsoft Update bekapcsolása mellett leszedi az eredeti nVidia drivert (ami általában a legfrissebb) és semmi probléma nincs az OpenGL támogatással. Régebbi gépekre már nem is telepítek semmi drivert, csak bekapcsolom a updatet és megoldja. A beépített Windowsos driverek, amiből a driver control panelje is hiányzik, az tényleg nem tartalmazza az OpenGL támogatást.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
üzenetére
Nem csak nV esetén van így. Vettem egy dupla vga-s ThinkPadet, azon volt egy frissen rárakott Win7, mondom nézzük meg ezzel megy-e a Minecraft 25fps felett. Nem ment, mert a driverben nem volt egyáltalán opengl támogatás, így el sem indult. A gépet gyalultam (nehezen érthető 32 bites oprendszer egy 64 bites gépen), az új rendszer kapott rendes drivert, azonnal ment az MC. Meg kapott egy Linuxot is, ott pár fps-el több van.
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Spórolós topik
- Battlefield 6
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Starlink
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi