- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
Dilikutya #22 üzenetére
Ezek ilyen egymást erősítő folyamatok, nem kellene feltétlenül, hogy a Mac tömeges játékplatform legyen. Elég ha az OpenGL megerősödése mégjobban színesítené a platformot. Most egyelőre az a helyzet, hogy nem igazán érdemes komolyabb játékokkal OS X alól játszani, ott a BootCamp. Piaci szempontból nem véletlenül van Steam és Origin is a platformra.
-
-
nyunyu
félisten
válasz
Dilikutya #22 üzenetére
Ha jól emlékszem, a 2000-es évek elején még szebb is volt az OpenGl mód, nem csak gyorsabb.
Nekem meg nem remlik, hogy a GLQuake-en, meg a kesobbi id jatekokon kivul olyan sok minden hasznalta volna az OpenGL-t.
Valoszinuleg ott van a kutya elasva, ahogy a cikkben irjak, hogy OpenGL-re nincsenek olyan jo fejleszto eszkozok, mint DirectX-re.
Innentol meg a programozo vagy veszi a faradsagot, aztan joval tobb ido alatt lefejleszti ugyanazt, vagy inkabb hagyja a fenebe, mondvan az ido penz.Nem vagyok egy nagy programozo, inkabb koca szint, de valahogy nem birtam megbirkozni a Javaval sem, mert egyszeruen sem az Eclipse, sem a NetBeans nem er fel a Visual Studioval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged