- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- Riasztó topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Ezek ilyen egymást erősítő folyamatok, nem kellene feltétlenül, hogy a Mac tömeges játékplatform legyen. Elég ha az OpenGL megerősödése mégjobban színesítené a platformot. Most egyelőre az a helyzet, hogy nem igazán érdemes komolyabb játékokkal OS X alól játszani, ott a BootCamp. Piaci szempontból nem véletlenül van Steam és Origin is a platformra.
-
-
nyunyu
félisten
válasz
Dilikutya
üzenetére
Ha jól emlékszem, a 2000-es évek elején még szebb is volt az OpenGl mód, nem csak gyorsabb.
Nekem meg nem remlik, hogy a GLQuake-en, meg a kesobbi id jatekokon kivul olyan sok minden hasznalta volna az OpenGL-t.
Valoszinuleg ott van a kutya elasva, ahogy a cikkben irjak, hogy OpenGL-re nincsenek olyan jo fejleszto eszkozok, mint DirectX-re.
Innentol meg a programozo vagy veszi a faradsagot, aztan joval tobb ido alatt lefejleszti ugyanazt, vagy inkabb hagyja a fenebe, mondvan az ido penz.Nem vagyok egy nagy programozo, inkabb koca szint, de valahogy nem birtam megbirkozni a Javaval sem, mert egyszeruen sem az Eclipse, sem a NetBeans nem er fel a Visual Studioval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- Proxmox VE
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Nintendo Switch 2
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest