- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- iPad topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
harusakura1
tag
Hali
Vettem egy A30-as típusú házat és csak annyit szeretnék kérdezni, hogy hogy kell az első panelt leszedni, mert nekem eléggé az az érzésem, hogy az fixxen ott van a helyén.
-
flash-
veterán
" Ahogy keresgettem, úgy látom, hogy az A30, A32 és A33 házak csak az előlap formájában térnek el, szóval minden más azonos"
ez igy nem igaz.
A30:
Dimension: (430/ 410/ 180,2)mm (H*L*W)A32:
Dimension: (430/ 410,5/ 180)mm (H*D*W)A33:
Dimension: (430/ 400,5/ 190)mm (H x W x L)(wow,képtelenek voltak mind háromszor helyesen leírni a röviditéseket,gondolom az első a hossz második a magasság harmadikg a szélesség...
-
sanzi89
addikt
Nekem nem jók a nagy képek.
-
válasz
FuRiONight #12 üzenetére
De mi nem a Modecom-ról beszéltünk, hanem az első hozzászólásban található Kolink termékről, amely árához képest elég sokat kínál
-
törölt tag
Ezek mit jelentenek?
"- Jó méret
- Jó bővíthetőség"Jó mérettekkel pl. egy CM STRYKER rendelkezik, de egy menedzsmenttel sem rendelkező, VGA hosszában is szűk, csak 180 mm széles kis viskó nem hinném.
A hivatalos site képei alapján oldalra fektetve tehető bele 2 db HDD, vagy ezek helyett 2 db SSD. Melyek ez esetben ha jól gondolom teljes egészében 265 mm-re maximalizálják a berakható max. VGA hosszot.
Hol itt a jó bővíthetőség??
-
Gemil
tag
Már én is raktam össze ilyen házzal gépet, nekem csak az nem tetszett, hogy olyan könnyű... Szerintem statikailag nincs teljesen rendben.
-
válasz
FuRiONight #8 üzenetére
#1 hozzászólás második fele, a folytatás meg a többi hozzászólásban.
Azzal tisztában vagyok, hogy pl a Codegen neve nem cseng jól... de nézz meg egy MX-31-est, egységnyi területen annyi anyagot tettek bele, és olyan minőségű a ház, hogy meglepő...
Szóval az hogy hol hajlítják meg a vasat, és milyen logó kerül rá már részletkérdés, lehet bármilyen ház jó minőségű... Nem a márka határozza meg...!
Pl az Asus Gamer brand gépeinek háza egy az egyben megegyezik az In Win Buc Mid-Tower-rel... Legalábbis a váz, a műanyag már csak extra....
Ezenkívül persze jön hozzá a jó légszállítási adat, a mérnöki tervezés,,,de szerintem sok esetben még komolyabb Brand-ek is vesznek máshonnan vázat... Mert olcsóbb, és több a profit... Műanyagot meg bárhol fröccsöntenek, ha arról van szó.
Ez utóbbi a részemről feltételezés, a tápegységek piacán tapasztalható OEM/ODM viszony alapján.-...
-
-
FuRiONight
addikt
Modecom és társai féle gagyi márkákat nagy ivben kerülöm, ingyen se kellene.
Modecom BT füles 1 nap alatt meghalt, ennyit ezekről.
-
törölt tag
válasz
Neil Watts #2 üzenetére
10 fok kb. arra elég, hogy a Delta-T hőfok méréses táblázatomban sereghajtó legyen a cikkben szereplő Modecom ház, ha azt feltételezzük, hogy a CM 370 mondjuk olyan erős középmezőny. Utóbbira van esély, mivel alsó tápos, elöl hátul venti és fenn is rácsos.
-
Sajna hasonló kaliberű ház volt a közelembe... Nem igazán nyerte el a tetszésem.
Akkor már inkább pár ezer plusz és Sharkoon Vaya, vagy VS-3, esetleg Fractal Core 1000
Annyi pozitivum, hogy az oldallap hajlítása, domborítása miatt az merevebb az átlagnál.
@ShellKretor: Innye ez a Kolink elég pofásra sikeredettm ár-érték arányban elég jelentőset ver ebben az árban mindenkire
-
Szia!
A bemutató jó lett, köszi
Viszont volt A30 tulajként (a másodlagos gépem abban volt) közel sem ilyen pozitív kép alakult ki bennem.Azonos konfigot tekintve (Az adatlapomon lévő Gigabyte lapos) átlag 10 fokot nyertem. (A30 vs. Elite 370)
A HDD rögzítés szvsz egy katasztrófa, plusz a vékony lemezek miatt rezonál, búg az egész.Persze ez csak az én véleményem, másnak lehet jobbak a tapasztalatai, lehet, hogy csak én voltam a béna.
Üdv. core2
-
törölt tag
"Hátuljára szintén egy 120 mm-es ventilátort tehetünk, hogy segítsen a tápegységnek megszabadulni a meleg levegőtől."
A tápnak nincsen külön ventije?
A hátsó venti szerintem a CPU-ról húzza ki a meleget nem?A jó szellőzést honnan veszed? Hasonlítottad össze a házat más házakkal? Szerelted ugyanezt a konfigurációt pl. 5 másik fajta házba, azok közül ez volt a leghűvösebb?
6eFt-ért egyébként kapható ez:
kolink_cxa_sa01
Alsó tápos és van benne kábel menedzsment is, igaz nem valami hatalmas.
Kövképpen maybe ez a HSZ is bukik:
"Összességében ennyi pénzért nehéz jobb házat találni."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest