Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Köszi az adást, jó volt.
-
S e t h
nagyúr
Jó bemutató, korrekt konklúzió.
-
catroot
veterán
válasz
guriga1234 #41 üzenetére
Ez most olyan magas labda, aminek a leütését meghagyom másnak.
-
galaxys80
veterán
válasz
FIREBLADE78 #37 üzenetére
Hát hogyan gondoltad, hogy Iphone hasznàlóként belépsz ide? Na meg még hogy hozzá is szólsz... Az már a világ teteje.😆
Nehány embernek tényleg lassan kezeltetni kellene magát.
-
leslien
nagyúr
válasz
guriga1234 #42 üzenetére
Ilyen rohadt gyors háttértár és proci mellett tökmindegy.
de ugyanezt mondtuk a S6 ra is.... és csak 1 Gb Ram - mal növekedett
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Hát elég balf@sz vagy de írhattam volna fácánt is.
-
guriga1234
addikt
válasz
Biztos jó ez az alma. Meg biztos nagyon [biztonságos is]
-
leslien
nagyúr
azért sztem sok a 4 GB ram ból csak 600 mb volt szabad... és kíváncsi lennék h a játékon kívül még melyiket töltené újra...
-
guriga1234
addikt
válasz
Mit érdekel téged a samu? Almás létedre ott lenne a helyed köztük, nem itt parasztozni. De hát mit is várhat az ember egy almástól?
-
SybenX
őstag
válasz
Miért mit vártál?Hogy itt mindenki ios fan?Beszólogatásra ne várj rendes választ.
-
-iRON-
csendes tag
Mennyire melegszik a telefon?
-
MrPbalazs09
újonc
Fenn áll még ennél a készüléknél is a memória szivárgás, tehát mennyi program tud egy időbe futni?
-
Daniel0520
csendes tag
Mennyire hasznos az hogy 3 helyett 4GB RAM van benne?
-
GeoJoe
senior tag
Most komolyan témákat nezegtunk?
-
kamerán semmi nem látszódik az ujjlenyomatokból (szerencsére)
-
Bembee12
aktív tag
Az én Oneplus One-om (3100mah) is feltölt 90 perc alatt, sima egyszerű töltővel
-
petipetya
nagyúr
Mi a mobilarénások kedvenc műsora a tévében? A Fókusz!
-
h4h01
senior tag
Ezt az adást hamar le lehetne zavarni..
ctrl+c&ctrl+v, de egyébként már csináltatok róla egy adást..[link]..Moto X style-nak jobban örültem volna, esetleg oneplus 2..
-
petipetya
nagyúr
Kép és hang OK.
-
kép, hang ok!
-
ToZo85
tag
Kép,hang OK!
-
Bembee12
aktív tag
Kép hang ok
-
Fejvadi
nagyúr
Kép. hang RENDBEN !!
-
SybenX
őstag
válasz
FIREBLADE78 #6 üzenetére
Ha az androidos telefonokat parasztok veszik akkor az iphone-t....
-
Fejvadi
nagyúr
Kíváncsian várom.
-
rotobot
tag
Élőben biztosan brutális lesz, rekord eladást sejtek!
Jók a Samsungok, csak ezt a tetves TMX szervizt hanyagolhatnák. -
Várom sok szeretettel az adást, szőlő bekészítve
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
FIREBLADE78 #6 üzenetére
pont az a jo hogy surun jonnek ujdonsagok, nem mint az Almanal !
/
-
guriga1234
addikt
válasz
FIREBLADE78 #6 üzenetére
Ha az androidos telefont vásárolók parasztok, akkor a hozzád hasonló almások mik?
-
rodrigez
senior tag
válasz
FIREBLADE78 #6 üzenetére
Én frankón elgondolkodtam, hogy a nagyok közül veszek egyet. Ezek szerint akkor én is paraszt vagyok. Ezeket jó tudni.
-
289.990 Ft a 64 gb os (ajándék külső akksival) elég húzós.. tavaly a note4 50e forintos levelboxxal volt 239e.
simához képest meg "csak" 30e a különbség, ami nem is sok révén hogy pár hete még 50e el több volt -
guriga1234
addikt
válasz
WiniCsirke #2 üzenetére
Az ár/érték arány a csúcskészülékek esetében és nem sokkal a megjelenést követően nem jó, legyen szó bármelyik gyártó bármelyik csúcskészülékéről. Pár hónap elteltével persze csökkennek az árak, és ezzel együtt az arány is jobb lesz, de ha valaki ráizgul valamilyen termékre, akkor az arány a legkevésbé sem érdekli, amennyiben van elegendő pénze megvásárolni.
A Note5 számomra csalódás, s6 edge+ telefont viszont biztosan fogok venni, ahogy elkezdik Magyarországon hivatalosan is forgalmazni. Persze csakis szigorúan függetlent.
PS: power bankom van, a cserélhető aksi hiánya nem érdekel. Van egy KINGSTON 64GB Micro DTDUO3/64GB OTG microUSB+USB3.0 pendrive-om, így a cserélhető microSD kártya hiánya sem izgat. Az infra hiánya fájó pont, de az s6 edge (abban van infra) nekem kicsi, programozható univ. távirányítóm, és más eszközöm, amiben van infra, egyébként is van.
-
Zophia
csendes tag
gondolom ugyanaz lesz,mint pár hete volt,a simával...mi mást lehet róla elmondani?!
-
mtcob
senior tag
Nem érzem túl indokoltnak ezt a készüléket
Aki ennyit rászán, miért venné ezt a Note 5 helyett (majd ha egyszer valaha megjelenik EU-ban) -
FIREBLADE78
addikt
Így nincs értelme vissza térni androidra. Negyed évente új modellek,legtöbbjük értelmetlen hülyeség. Igaz amíg a paraszt megveszi..
-
ghiottone
nagyúr
A Moto X Play-t jobban megnéztem volna, de sebaj, majd megírjátok a véleményeket ti is.
-
S e t h
nagyúr
Idióta Samsung, ezt nyomja az EU piacra, a Note 5-öt meg kihagyja több hónapig.
Nüansznyi eltérések az S6-hoz képest, kivéve a nagyságát, a Note 5-nél dettó, az csak az S-pennel több és szintén S6 alap. -
szupermacs
veterán
Note 5 edge is lesz? Illetve sima S6+?
-
WiniCsirke
csendes tag
Mit gondolsz az ár/érték arányáról? Megéri +-ot fizetni a méretért (főleg)?
-
Hunt3r22
őstag
Vajon megéri a plusz felárat?
Btw Note 5 mikor lesz adásban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Samsung Galaxy S6 edge+ mintha egy rajzprogrammal felnagyított S6 edge volna, ám ez egyáltalán nem baj, a plusz RAM és kamerafunkciók pedig üdvözölendő újítások.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest