Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
"Persze, lehet ilyet csinalni, csak azt nem latom, hogy mennyire eri meg, ugy ertem eleg kis resze lehet a usereknek akik amd apu + amd dvga komboval nyomulnak."
Tyúk/tojás. Ha az AMD egy pár egyébként konzol exklúzív fejlesztő alá tol egy kis pénzt, hogy ugyan már egyúttal portolják PC/mantle/hsa-ra is a kódot és megszaporodnak az ilyen címek akkor az AMD APU+VGA PC-k száma is megugorhat. Aztán vagy portolják DX-re is a fejlesztők vagy nem.
Én legalább is így járnék el az AMD helyében. (Amellett hogy jól összehaverkodnék a Valve-val a Steam Box ürügyén)
-
mzso
veterán
Ez alól kivétel lehet az AMD pénzelt konzol port. Az lehet eredetileg közös mem címtérre optimalizált, meg eleve valami Mantle szerű API-ra készül.
Gondolom viszonylag egyszerűen, kevés energiával lehetne protolni desktop APU-kra és mantle API-ra (És opcionálisan a grafika részét dVGA-n (is) számítani). Ahhoz képest, hogy újra kéne írni az egészet Directx-re és csak CPU-n futó algoritmusokra. -
mzso
veterán
Nem túl bizalomgerjesztő. Azért durva hogy a PS4-ben 2,5-szer annyi CU van.
Ez a DDR3 meg elég szoppancs így. Mondjuk nem értem miért nem próbálkoznak GDDR5-tel, elméletileg csak vagy 50%-kal drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest