Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
Zoli0726 #244 üzenetére
De erre az a bevett szokas, hogy mondjuk van 4096 adatod, 256 threaded, mindegyik thread beolvas 16 adatot, utana szink, es maris elerheto mindenkinek mind a 4096. Szink nelkul nem tudom, hogy lehet ilyet csinalni, illetve olyat nyilvan lehet, hogy minden thread mind a 4096-ot olvassa es irja a local mem-be, csak nem tudom miert lenne jo igy csinalni.
A cpu kód meg természetesen nem akkor optimális mint a gpu, de senkit nem érdekel, mikor optimális az opencl kód cpu-n ha úgyis a gpu-n akarom futtatni.
Ezt csak amiatt irtam, hogy a linkelt eredmenyek ertelmezesenel erdemes figyelembe venni, hogy egy cpu optimalis kod joval gyorsabb az ott mert sebessegnel. Termeszetesen ha van olyan opcio, hogy gpun futtatsz, akkor a cpu kodot felesleges gyurni, amugy is sokkal idoigenyesebb. Csak erdemes tudni, hogy esetleg egy sok alkalommal hasznalt szoftver eseteben (mint pl. egy jatekmotor) azert van valoszinusege, hogy lesz aki megcsinalja.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Megpróbáljuk kinyomozni, játékok alatt mire lehet majd képes a januárban érkező csúcs asztali APU.
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok