Hirdetés
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Projektor topic
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli0726
aktív tag
Tényleg nem érted, de lehet, hogy én fogalmaztam érthetetlenül.
Vannak adataim, minden work-item-nek végig kell magát zongorázni rajtuk. Egyszerűen, csak annyit csinálok, hogy a globálisból a lokálisba másolom, és ott zongoráztatok, mivel belefér. Bekerülnek lokális tömbökbe. Tehát a teljes tömbön végig kell menni minden work-itemnek. Viszont ahhoz túl nagy, hogy minden work-itemnek odamásoljam a teljes tömböt, egy köztes megoldás az, hogy akkor a lokálisba másolom, bár közösködni kell, de onnan mégiscsak gyorsabb az elérés, mint a globálisból. A cpu kód meg természetesen nem akkor optimális mint a gpu, de senkit nem érdekel, mikor optimális az opencl kód cpu-n ha úgyis a gpu-n akarom futtatni. A feldolgozásnál ettől függetlenül nem befolyásolják egymást a work-itemek, így értem a függetlenséget, tehát nincs szükség szinkronizációra. Remélem így már világos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Parfüm topik
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Discord
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest