Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli0726
aktív tag
Csak a te kedvedért:
https://compubench.com/compare.jsp?config_0=13875409&config_1=13503874
Egyébként te mint gpu programozó tudhatnád, hogy nem csak számítási teljesítményben erősek a gpuk, hanem az adat elérésében.
Ez is nagyons sokat jelent. Gpu\cpu 10x +adatelérés 2,5, meg is van, amit a fenti link is,igazol.
Nem is értem miért próbálod azt mondani, hogy csak a gpu számít, és mindegy lenne ha 7970 mellett ddr3 van. A memória sávszélességét és késleltetését vedd figyelembe.
De te egyébként mindent csak megcáfolsz, a saját szabadon kívül meg semmit nem tudsz alátámasztani. Mint mondtam, ha konkrétan alá tudod,támasztani, hogy amit mondtam kivitelezhetetlen, akkor hallgatlak, addig viszont a trollkodásodra nem figyelek tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Parfüm topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Marvel Snap
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest