- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
senior tag
Minden rosszban van valami jó is, tragédia, komédia, tragikomédia
Bemásolom a facebookos linkről az egyik hozzászólást név nélkül persze:
Ez az egyik legkomikusabb történet, amit életemben hallottam:
" Nekem is 1:10 perc csengetés után az "azonnali segítség" vonalán azt mondták, hogy 72 óra... de még akkor sem biztos, hogy történni fog bármi is, mert a rendszerük nem ismeri a települést, ami a lakcímkártyámon szerepel!
Mikor közöltem, hogy szeretnék vezetővel beszélni, felajánlották, hogy rendben, visszahív, mondjam a telefonszámomat. Mondtam. Válasz: dehát ez van kikapcsolva! Mondjon másikat... a jó édes anyátokat, nincs másik, egyedül élek, ez az egy számom van... jaa, akkor nem tudok vezetőnél panaszt tenni, mert nem fog tudni visszahívni!Ez azért több, mint komikus, Európai Unió, XXI. század..."
Kb olyan, mint amikor az Alexandra könyvesboltban a Veszprém Plazaban lekapcsolta a plaza biztonsági embere a villanyt, mert nem fizették ki időben a villanyszámlát.
Az eladók előtte megkérték a vevőket, hogy fáradjanak ki, mert sötét lesz nemsokára.
Az üzlet üvegajtaját becsukták, és kifele kitettek egy papírt: a nyitvatartás technikai okok miatt szünetel.És most jön a poén:
Kifele menet a plaza biztonsági embere fejjel belement az üvegajtóba.
Mire a könyvesboltos hölgy csak annyit mondott:
"hát igen, nincs villanyunk..."
Nem kell aggódni, nem lett baja az embernek, mert vastag az üvegajtó.Ez jutott most eszembe arról ,hogy mondja a telefonszámát, visszahívja egy vezető T-mobile-os.
Hát persze, visszahívja azon a számon, amit előzőleg kikapcsoltak...Jan, rugja be a motort! Igen Uram, már az árokban füstöl...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Mindhárom szolgáltatónak van megoldása a problémára, mindegyik a saját útját járja. Még nincs minden veszve!
- Proxmox VE
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy ruhás topik
- Whisky topik
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest