Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
descence
tag
Hát srácok, nem tudom mi az ami miatt sokaknál nem működik a 10 (bolygóegyüttállás? Duna vízszintje Bécsnél?), de hogy nálam minden hiba nélkül működik mindkét gépemen, az fix.
1) Dell Inspiron 1525 (nem az erőmű kivitel), SSD-vel megtoldva, hiba nélkül, hardver-összekadás mentesen futtatja a rendszert.
2) Frissen összerakott "gamer" gépen szintén minden hiba nélkül fut.(Tudom, a kivétel közé tartozom (még a Vista is hibátlanul működött nálam), de gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat.)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ph Az ingyenes frissítési opció még négy hónapig él, de mihez kezdjen, aki eldöntötte: megtartja jelenlegi rendszerét?
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest