Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Erős táblagéppel újrázik a Nubia
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
Szerintem kifogtad. Igaz otthoni használatra kapható nyomingerek többsége nem tud sokat, de mit is lehet ezektől várni ha gyári patron majd annyiba kerül mint a gép újonnan + egy alap tinta csomag. A jó gépeknek ára van. Használok olyaan Hp-t ami tíz évnél is öregebb, havi 1500-3000 közötti nyomtatott oldal mellett. Volt már javítva nem egyszer, de leginkább csak görgőket cserélték. Mai napig kiváló. Canon-ok is vannak olcsóbb kategóriában. Szerintem ezek is jók viszont az áruk miatt nem várok tőlük többet. Használunk még Epson, Xerox, Brother termékeket, sőt újabban Samsungot is. Egyikkel sincs gond, igaz a legolcsóbb motyó is közel egy százas, a professzionális cuccok verik a millást. Szóval pénztárca és felhasználási igény kérdése, hogy ki mit vesz. Nekem eddig bejöttek ezek a márkák. Ha tényleg csak keveset nyomtatsz jobban megéri máshol megoldani.
-
cinemazealot
addikt
"canon, és a hp is f@s"
A HP LaserJet 1020 kb. 10 éve, a Canon PIXMA iP4500 most 9 éve, hogy teszi a dolgát. Előbbibe utángyártott tonereket, utóbbiba utángyártott (párszáz forintos) patronokat teszek, és mindkettő tökéletesen rendben van (Windows és Linux alól is használjuk őket).
A cikkre: nem eleganciából tartjuk őket, hanem mert vidéken lakunk, és közel s távol semmi egyéb nyomtatási lehetőségünk nincs, a családi vállalkozásnak meg fontos részei. Eleinte nagyon sok promóciós és saját videónak szánt DVD-t nyomtattam a Canonnal, ma már csak alkalmanként néhány fotót. A lézerrel meg belépőket, térképeket, amikor esetleg repülünk, beszálló kártyát... mindkettő bőven visszahozta már az árát.
-
Teréz Atya
senior tag
Jaja, beégetett elromlás meg mittom én!
Canon MP250-esem van vagy 10+ ezer oldalt nyomtattam az egyetem alatt. Amikor benyögte, hogy megtelt a hulladéktinta gyűjtő, fogtam és kiütöttem a YT alapján a hibakódot. Valami 2-3 gombot kellett rajta megnyomnom.
Amúgy nem is értem mit szórakozol vízzel, a beszáradt festéket sokkal durvább oldószerrel kellene kezelésbe venni, de a sikeressége erősen aggályos. Ha a fej száradt be, akkor fejcsere, ha egyben van a patron a nyomtatófejjel, akkor meg veszel új patront és kész. Aztán én mindig injekciós tűvel töltöttem újra a patronokat, persze előtte meg kellett fúrni. Még a Tesco-ban is árultak hozzá újratöltő készletet.
Amúgy jó hat éve évente vagy egyszer használom, akkor is általában mutter vagy valami ismerős miatt. Legutoljára tavaly nyáron, mert egyik ismerősnek le kellett fénymásolnia valami számlát.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Otthon saját nyomtatóval? A munkahelyen, iskolában trükközve? Esetleg egy erre szakosodott cégnél? Szavazz!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest