- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
válasz
Sirandrish #30 üzenetére
Értem.
Így már kifogása sem lehet.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Sirandrish #29 üzenetére
Hát akkor sokat tudsz a starforce-rol.
Tele volt a hirekkel a net hogy tönkrevágja a legális game védelme(starforca-nál) is a gépeket. Asszem pont magát a cd/dvd meghajtokat. Nem kevesen tiltakoztak ellene(nem, nem felvonulásokra gondolok).
Szerinted miért nem fejlesztik ill használják ma már(hiszen sikeres volt)? -
Sirandrish
legenda
ez igaz..mindenhol van warez...ez is csak a számadatokon dől el.
Míg magyarországon az XY nevü játékot mondjuk 250.000en játszák amiből 230.000 warez...addig pl ugyanazt a játékot Németországba vagy USA-ba vagy UK-ba játszák 500.000en amiből mondjuk 350.000 a warez...érted?a dombornyomott kártya meg nem kifogás ilyen téren mert bemész az OTP-be..."kő egy dombornyomott kártya"...adatok...egy hét és a kezedbe van..ennyi..
-
Sirandrish
legenda
válasz
ez_meg_emaz #27 üzenetére
mondj már egy olyan eredeti játékot ami szétkurta a géped?
Janeko: ugy valahogy
-
janeko
őstag
válasz
ez_meg_emaz #27 üzenetére
szerintem Sirandrish arra gondolt, hogy aki letölti annak cseszi el a gépét
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Sirandrish #24 üzenetére
Nem vagy eléggé tájékozott.
De bizonyítsd be ha tévednék.
Az meg hogy te leszarod hogy egy eredeti game amiért fizetsz(!) szétbassza a géped az magánügy(mert hogy az eredeti is azt csinálta), szerintem egyedül vagy vele. Nemhiszem hogy ép ésszel biro user ezt leszarná.
-
janeko
őstag
válasz
Sirandrish #24 üzenetére
igen az egyik splinter cell volt olyan.. de arra is találtak 1-2 hónap alatt egy olyan exe-t amivel megy
-
T.Peter
őstag
#22 Janeko, #23 Sirandrish: Igazatok van, hogy nálunk drágábbak, de más országokban is ugyanúgy van warez és torrent. Hiába olcsóbb ott 5k-val, mint itt. Az is igaz, hogy mindig lesznek olyanok, akik ingyen szerzik a játékokat, filmeket, stb, azért mert lusták elmenni a boltba, vagy mert ingyen van. Van ugyebár a steam, meg még jópár internetes bolt, ahol kártyával lehet vásárolni, de az sem megoldás szerintem, mert sok embernek nincs dombornyomásos kártyája.
-
Sirandrish
legenda
a gyártók a játékait nem adják 3-4 K-nál drágábban...csak az a baj hogy míg pl Amcsiba vagy akár Németországba 2-3K-nyi dollárt/eurot raknak rá hasznon gyanánt addig kishazánkban ti is tudjátok mennyit...külföldön egy magyarorszűgon 10K-ért adott játékot simáűn megveszel 6-7K-ért...
-
-
T.Peter
őstag
Tudom, nem a témához tartozik, de akkor már az észrevételemet leírom, ha ennyire belejöttetek ti is. Lopják a játékokat, ha van rajtuk védelem, ha nincs. Csinálhatnák azt a gyártók, hogy nem 12k-ért árulják az újakat, hanem 4k-ért, és ugyanannyit nyernek, mint veszítenek. 12k-ért nem sokan veszik meg, mert drága. 4k-ért viszont már elég sokan vennék meg ahhoz, hogy a 8k-s különbséget visszahozza. Ha így is a konzol maradna a fő platform, akkor sem járnának rosszul, mert a konzolos eladásokból meggazdagodnak, és a pc-sek is örülnek.
-
janeko
őstag
válasz
Sirandrish #17 üzenetére
melyik játékot nem törték még fel?
a 2. ponttal félig egyet értek... sokan vannak szerintem, ahogy én is, hogy pár alap művet megveszek, amikor már nem drága és felteszem a polcraAz újabb kommentre: olyan játékok azért már vannak, amit pár hónapig nem tudnak feltörni
-
Sirandrish
legenda
válasz
ez_meg_emaz #18 üzenetére
szétkurta a gépet?
és?
és amugy ha egy védelmet "csak" 2 honapig nem törnek fel az már jó szvsz... -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Sirandrish #17 üzenetére
Melyik játék nem lett feltörve? Mert szvsz nincs ilyen, de ha van érdekel.
ill. melyik védelemre gondoslz ami jo is volt? A straforce-ra ami szétbaszta a gépeket?
Szvsz most ami jo és divatos az a netes aktiválás. De azis törhetö (pl alone 5). Igaz honapokat kell várni rá. Nem biztos hogy a védelem miatt. De ha amiatt akkor megérte mert akinek azonnal kellett és nem tudott várni az valszeg megvette. És az aktivácio nem cseszi szét a gépet se. -
Sirandrish
legenda
hát jah..de hát ezellen csak ők tudnak tenni...normális védelmet kell rá csinálni..van olyan (kb 3 éves) játék amit a mai napig nem törtek fel..de ne csodálkozzanak rajta ha feltörik ha olyan védelmet tesznek rá hogy egy 3 éves is feltöri..
persze ez minden céggel így van..de szerintem már direkt nem erőltetik a fullos védelmet mert 1. ugysincs értelme...2...arra gondolnak hogy hátha nagyon megtetszik és akkor megveszik..vagy valami...mert ha 3 éve tudtak komoly védelmet csinálni akkor most is tudnának..
-
janeko
őstag
válasz
Sirandrish #14 üzenetére
én is erre akartam kilyukadni, hogy szar az EA.. pc-t már nem "erőltetik" annyira
gondolom az is közre játszik, hogy nagyon fut a pc-nél a warez
-
T.Peter
őstag
válasz
Sirandrish #14 üzenetére
Egyetértek.
-
ez_meg_emaz
őstag
Hát pont ezért "kellett" vennem egy 360-at hogy konzolom is legyen mert rakat dolog nem jön pc-re sajna.
A lényeg hogy demot kitom probálnyi.
Pc-seknek meg minek demo? Ugyis leszedi mindenki. Max aki meg szokta venni annak a tört teljes lesz a "demo". De ez már rég így megy, föleg ha nincs demo. -
janeko
őstag
válasz
Sirandrish #11 üzenetére
mert ez az EA.. pc-t már lassan csak 3.nak fogják nézni náluk..
-
janeko
őstag
válasz
Sirandrish #7 üzenetére
ja, majd egyszer
-
T.Peter
őstag
válasz
Sirandrish #5 üzenetére
"a teljes verziót megelőzi egy kipróbálható verzió is, ami kizárólag a két konzolra lesz elérhető - legalábbis eddig erről van szó. " Forrás.
Tényleg nem lepődtem meg.#9 Sirandrish: Komolyan mondom, felháborító, amit csinálnak.
-
Sirandrish
legenda
óh hogy basszák meg..pedig hogy várom már...
-
athomi
veterán
Úgy néz ki hogy igazak voltak a pletykák és valóban átcsúszik a következő évre.
subpixels: Az már eddig is biztos volt, hogy megjelenik PC-re.
-
subpixels
tag
Nem baj ,hogy késik lényeg megjelenik a Pc-re a Mirror's Edge. Remélem hamarosan Pc-s megjelenési dátumot is tudnak mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Bár egy állítólagos időpontnak már eddig is birtokában voltunk, a megjelenés hivatalos dátumára egészen mostanáig várnunk kellett: novemberben érkezik a Mirror's Edge.
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Black & Decker töltőt keresek
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest