- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Megmondom őszintén fingom sincs. Akár a Raymond kolléga által írt 10MW is lehet, nem tudom.
Viszont a "belefulladtunk volna az adattárolókba" nem biztos, mert az OEM-ek/okostelefon/DIY-SSD elég sokat felvesznek, gondolj bele, már minden 3. telefonban 32/64GB ilyen ram van, és azért negyedévente ~300 millió telefont adnak el, illetve ott vannak a ssd-k is! Javítson ki valaki, ha hülyeséget írtam, csak fejből nyomtam a számokat.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
Ez a cikk azt írja, hogy kb. a negyedéves termelés 16,5% semmisült meg, az mondjuk eléggé sok, szóval valószínű, hogy komolyabb áramszünet volt ez, mint én gondoltam.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz Depression #75 üzenetére
Ez talált!
-
tibaimp
nagyúr
Raymond: Mondjuk az lehet.
akosf: abban igazad van, hogy ahol kötelező, pl.: kórházak, de nálunk a főnök az esetleges termelés kiesése miatt, ill. a gépek szakszerű leállítása miatt, inkább telepíttetett párat, mondjuk ez az ő döntése volt.
-
tibaimp
nagyúr
Én azt nem értem, hogy ha egy áramkimaradás/szünet ilyen nagy károkat tud okozni, akkor erre nincsenek felkészülve? Dehogy nem! Nálunk a cégnél van vagy 5 aggregátor, de lehet keveset mondtam, akkor egy ilyen kaliberűnél nincs....valószínű....kapják be.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest